Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε τον εύκολο δρόμο της ανευθυνότητας

Βολές κατά του προέδρου της Ν.Δ. από το Μέγαρο Μαξίμου για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη μετά την συνάντηση για το Σκοπιανό με τον πρωθυπουργό.

5a6c85431dc524ed508b46b3

Άμεση ήταν η απάντηση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στην κριτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το χειρισμό του Μακεδονικού από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Ήταν αναμενόμενο και προδιαγεγραμμένο ότι ο κ. Μητσοτάκης θα επέλεγε τον εύκολο δρόμο της ανευθυνότητας και του τυχοδιωκτισμού.

Η χώρα όμως έχει ανάγκη από ηγεσία αποφασισμένη να πορευθεί τον δύσκολο δρόμο, για να υπερασπισθεί τα εθνικά συμφέροντα κι όχι τον εύκολο που οδηγεί σε αδιέξοδα.

«Kαρφιά» για τα πλάνα χωρίς ήχο

Απορίες προκάλεσε το γεγονός ότι κατά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Μακεδονικό στο Μαξίμου δεν υπήρχε φυσικός ήχος και ο πρωθυπουργός με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είχαν διάλογο μπροστά στις κάμερες.

Δεν έφταιγε όμως κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσαν ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε ότι η απουσία ήχου στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οφείλεται σε χθεσινό αίτημα του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, το οποίο κι έγινε αποδεκτό». 

Μπάιντεν: Η πρόταση για κατάπαυση του πυρός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τερματιστεί η βία στη Γάζα

AP21084710961383

Μπάιντεν: Η πρόταση για κατάπαυση του πυρός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τερματιστεί η βία στη Γάζα

Η Ουάσιγκτον συνεχίζει να ασκεί πίεση στην κυβέρνηση του Ισραήλ και στο παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα…