Ο Iron man που... κακάριζε

Πολλά τα ευφάνταστα κοσμητικά που στόλισαν τον πρωθυπουργό. Τελευταία ακούσαμε το σιδηρούν Iron man!!! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να φαντασιώνεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως θέλει. Είτε ως Μωυσή, ή ως ωραίο γκόμενο ή ακόμα και ως ... πυραυλάκατο του Αιγαίου. 

Μαθηματικός 06/03/2021 | 10:43

Βέβαια ένας πρωθυπουργός κρίνεται τελικά από αυτά που κάνει και λέει και όχι απ’ αυτά που λένε οι καλοπληρωμένοι τελάληδες δημοσιογράφοι που σιτίζονται για να διαβάζουν τα non papers του Μαξίμου.

Στην τελευταία του συνέντευξη στον Παπαχελά (10-2-21), ο “Iron” απάντησε για την πανδημία και την επάνδρωση των ΜΕΘ: “Δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε ή να δημιουργήσουμε ή να γεννήσουμε πρόσθετους αναισθησιολόγους, γιατρούς, εντατικολόγους ... πέραν αυτών που έχουμε . Νόμιζε ο “Iron” ότι έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στον δημοσιογράφο. Λες και η φοβισμένη κοινωνία του ζητάει να γίνει Ιντιάνα Τζόουνς, είτε Δημιουργός, ή ... εγκυμονούσα. Να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό ζητάει για να επανδρωθούν οι άδειες ΜΕΘ και το ΕΣΥ τώρα στην αιχμή της κρίσης. Να προχωρήσει στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα πριν θρηνήσουμε και πάλι θανάτους εκτός ΜΕΘ. Εδώ σε θέλω Iron man και όχι ...“κότα”!!!

Ο “Iron” αποδείχθηκε “λαπάς”. Στην πανδημία διαγγελματίας της ατομικής ευθύνης, των αλλοπρόσαλλων μέτρων και των “γαλάζιων” εμβολιασμών στη ζούλα, στην οικονομία ακορντεονίστας της συμφοράς, στη Μήδεια επιτελικός περιηγητής του μπάχαλου, στην υπόθεση Λιγνάδη άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Ο “Iron” αποδείχθηκε “κότα”. “Κότα τρίλυρη και μακροπουπουλάτη” κατά την προσφιλή έκφραση της Ντόρας. Κουβέντα δεν έβγαλε για όσα τον καταγγέλλει η αντιπολίτευση για διασπάθιση δημοσίου χρήματος με εξωφρενικές αναθέσεις και υπερτιμολογήσεις από την “εκλεκτή” κ. Νικολάου, από τον περιφερειάρχη του Κολωνακίου, από εκλεκτούς του συνεργάτες.

Ο “Iron” αποφάσισε να μπει στο πάνθεον της Iron μαύρης Διεθνούς. Να γίνει μέλος του dancing with the iron stars. Να αποκτήσει ένα ακόμα προσονύμιο. Τι Iron θα ήταν αν δεν έδειχνε τη σιδηρά του πυγμή σ’ έναν πολυϊσοβίτη που πεθαίνει ζητώντας να εφαρμοστεί ο νόμος που ο “Iron” ψήφισε; Ο πρωθυπουργός επιλέγει να μείνει στην Ιστορία ως: Κυριάκος - dancing with Thatcher - Μητσοτάκης...