Newsroom

Newsroom

Ο ιδρυτής του Wikileaks… ήρωας του Αστερίξ

Επειδή ως γνωστόν ο πόλεμος κερδίζεται εκτός του πεδίου της μάχης, η προπαγάνδα μπαίνει και στον πόλεμο του γαλατικού χωριού με τους Ρωμαίους. Στη νέα έκδοση του "Αστερίξ και Οβελίξ" οι δύο αγαπητοί ήρωες συνεργάζονται με ένα δημοσιογράφο που έχει πολλά από τα στοιχεία του Ζουλιάν Ασάνζ προκειμένου να αντιμετωπίσουν την προπαγάνδα των Ρωμαίων.

Επειδή ως γνωστόν ο πόλεμος κερδίζεται εκτός του πεδίου της μάχης, η προπαγάνδα μπαίνει και στον πόλεμο του γαλατικού χωριού με τους Ρωμαίους. Στη νέα έκδοση του “Αστερίξ και Οβελίξ” οι δύο αγαπητοί ήρωες συνεργάζονται με ένα δημοσιογράφο που έχει πολλά από τα στοιχεία του Ζουλιάν Ασάνζ προκειμένου να αντιμετωπίσουν την προπαγάνδα των Ρωμαίων.

“Ακόμα κι αν δεν μπορούμε πραγματικά να πούμε πως είναι αυτός, εντούτοις έχει τα χαρακτηριστικά του”, λέει στο euronews ο κειμενογράφος της σειράς Ζαν – Ιβ Φερρύ που μαζί με τον καρτουνίστα Ντιντιέ Κονράντ έχουν πάρει τα ηνία από τους εμπνευστές Αλμπέρ Ουντερζό και Ρενέ Γκοσινύ.

Η 36η έκδοση της επιτυχημένης σειράς κόμικς, θα έχει τίτλο «Asterix and the Missing Scroll» και θα κυκλοφορήσει Το νέο κόμικ θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, δύο χρόνια μετά την επανεμφάνιση του γαλατικού διδύμου, έπειτα από οκταετή απουσία, με την ιστορία που είχε τίτλο «Asterix and the Picts» και η οποία πούλησε περισσότερα από 5,4 εκατομμύρια αντίτυπα σε 15 χώρες και μεταφράστηκε σε τουλάχιστον 20 γλώσσες και διαλέκτους.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…