O ιδεολογικός ινστρούχτορας της ΝΔ, Σάκης Μουμτζής στηρίζει την Εύα Καϊλη-Σάλος στο Twitter

Σάλος έχει ξεσπάσει στο twitter με ένα ακόμα άρθρο ξέπλυμα από τον γνωστό...αρθογράφο της Καθημερινής, Σάκη Μουμτζή, ο οποίος στηρίζει την Εύα Καϊλη και κουνάει το δάχτυλο σε όσους την επικρίνουν.

5dcc1024825e6374a869f9c2 760x425 1

Ο Σάκης Μουμτζής, που ξέρει να ξεπλένει… καλά τα όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια επι διακυβέρνησης ΝΔ , μέσα από τα “άρθρα” του και τα ποστ του στο Twitter, επανέρχεται με ένα ακόμα άρθρο που ξεσήλωσε θύελλα αντιδράσεων στους χρήστες, καθώς αναφέρει μας να μην κατηγορούμε την Εύα Καϊλη για το σκάνδαλο QatarGate που έχει προκαλέσει σεισμό στο Ευωκοινοβούλιο.

Ο άτεγκτος Σάκης Μουμτζής κουνάει το δάχτυλο στου επικριτές της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, καθώς όπως αναφέρει χαρακηριστικά στο άρθρο του: «…Ισως, σε στιγμές ενός ειλικρινούς εσωτερικού μονολόγου, πολλοί από τους τιμητές της κυρίας Καϊλή πιθανόν να παραδέχονταν ότι θα ενεργούσαν έτσι όπως φέρεται να ενήργησε αυτή, αν βρίσκονταν στη θέση της τιμητές του καναπέ…». Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους χρήστες στο twitter ήταν πολλές και σκληρές με πολλούς να κάνουν λόγο ότι ο Σάκης Μουμτζης αν ήταν ο ίδιος ευρωβουλευτής θα τα τσέπωνε από δικτατορικά καθεστώτα που εκτελούν ανθρώπους στις πλατείες

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…