Ο Χρυσοχοΐδης "ομολογεί" : Μετά τις εκλογές δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα για επενδύσεις

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι από τις εκλογές και μετά δεν έχει έρθει ούτε ένα…

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι από τις εκλογές και μετά δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα για επενδύσεις, ενώ κατέθεσε τη δική του πρόταση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο υπουργός, μιλώντας το πρωί στο Mega, προκρίνει τη συμφωνία όλων των κομμάτων για εθνικές εκλογές ένα εξάμηνο πριν τον καθορισμένο χρόνο, αλλά και την γρήγορη επιλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και την έναρξη διακομματικής συζήτησης για τις αλλαγές σε διοίκηση και κράτος.

«Μόνο έτσι θα εξαφανίσουμε τα αρνητικά δημοσιεύματα, θα πέσουν τα επιτόκια δανεισμού, θα δημιουργήσουμε ξανά κεφάλαιο για τη χώρα. Αντί να γκρινιάζουμε, ας σκεφτούμε όλοι μαζί τι πρέπει να κάνουμε.Ας πάμε σε έναν ιστορικό συμβιβασμό.Είναι υπόθεση και των 300 η χώρα.Από τις εκλογές και μετά δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα. Πώς θα ζήσουμε αλήθεια;», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Οσον αφορά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέφερε: «Να συμφωνήσουμε ότι θα κάνουμε εθνικές εκλογές ένα εξάμηνο πριν τον καθορισμένο χρόνο και να επιλέξουμε γρήγορα Πρόεδρο Δημοκρατίας ο οποίος θα εκφράζει την εθνική και λαϊκή ενότητα, που θα μας εκπροσωπεί στο διεθνή παράγοντα με αξιοπρέπεια και ο Πρόεδρος αυτός να εκπροσωπεί και να εκφράζει τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα».

«Δεν θα έρθει κανείς στην Ελλάδα να επενδύσει αν βρίσκει το δίκιο του σε 10 χρόνια!Πρέπει να δημιουργηθεί ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Τέμπη: 57 φορές θα ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου

ΚΑΜΠΑΝΑ

Τέμπη: 57 φορές θα ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών , Μαρίας Καρυστιανού, στην Ιερά…

Γάζα: Παιδιά τρώνε ζωοτροφή γιατί το Ισραήλ μπλοκάρει την Ανθρωπιστική βοήθεια (video)

Screenshot 1093 1

Γάζα: Παιδιά τρώνε ζωοτροφή γιατί το Ισραήλ μπλοκάρει την Ανθρωπιστική βοήθεια (video)

Το Ισραήλ συνεχίζει να μπλοκάρει την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα σύμφωνα με πολυάριθμες καταγγελίες…