Ο Χίος βρήκε τον Παππά και του πήρε συνέντευξη, ενώ ΕΛ.ΑΣ- Χρυσοχοΐδης εξευτελίζονται

Έχουν περάσει λοιπόν περίπου 8 μήνες περίπου από την ημέρα που η ελληνική αστυνομία τον έχασε μέσα από τα... χέρια της 

1976368

Ο εξευτελισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον φυγόποινο Χρήστο Παππά, γίνεται όλο και μεγαλύτερος όσο περνάει ο καιρός.

Το ηγετικό  στέλεχος της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό μέλος του ηγετικού πυρήνα της που έχει βρεθεί ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και έχει μείνει ασύλληπτος. 

Έχουν περάσει λοιπόν περίπου 8 μήνες περίπου από την ημέρα που η ελληνική αστυνομία τον έχασε μέσα από τα… χέρια και ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποιο στοιχείο για το που μπορεί να βρίσκεται.

Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την αναζήτησή του, ο Στέφανος Χιός όχι απλά τον έχει βρει, αλλά του πήρε και συνέντευξη, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Μακελειό» και στην οποία ο Παππάς εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ., δηλώνοντας ότι δεν θα παραδοθεί.

Η συνέντευξη έχει μπει  στο μικροσκόπιο των  αρχών 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Καλαφάτη στο  Newsbomb οι «ειδικές υπηρεσίες» θα επιχειρήσουν (εάν επαληθευτεί η γνησιότητα της συνέντευξης) να εξακριβώσουν τον τρόπο με τον οποίο παραχωρήθηκε η συνέντευξη (πχ μέσω κάποιας εφαρμογής που παρέχει κρυπτογράφηση) αλλά και εάν υπήρξαν μεσολαβητές. Μάλιστα ο αστυνομικός ρεπόρτερ επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Χρήστου Παππά, Περικλή Σταυριανάκη και ανέφερε «Δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με τη συνέντευξη. Έμαθα γι’ αυτή από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Διάβασα ωστόσο μία επιστολή που φέρεται να έδωσε ο πελάτης μου στον δημοσιογράφο, η οποία περιέχει στοιχεία που δεν θα μπορούσε κάποιος να τα γνωρίζει χωρίς πρώτα να έχει επικοινωνήσει με τον Χρήστο Παππά. Τα στοιχεία της επιστολής που δημοσιεύτηκαν γνωρίζω ότι είναι αληθή. Από εκεί και πέρα δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα σχετικά με τη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε, ούτε εάν πραγματοποιήθηκε»

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Lytras

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Ο Νίκος Συρίγος δημοσίευσε σε μια ανάρτησή του στον λογαρισμό του στο Instagram την οργισμένη…

Κύκλοι Χάρη Δούκα: Οι απειλές Ανδρουλάκη για διαγραφές αποδεικνύουν πολιτική αδυναμία

androulakis doukas

Κύκλοι Χάρη Δούκα: Οι απειλές Ανδρουλάκη για διαγραφές αποδεικνύουν πολιτική αδυναμία

Τον εγκαλούν ότι αν και δήλωσε έτοιμος να αξιολογηθεί, δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για…