Ο Χατζηστεφάνου «καρφώνει» τον Μπογδάνο: Εν γνώσει του προώθησε τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων

Στοιχεία που «καίνε» τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και εκθέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που του έδωσε άφεση αμαρτιών, δήλωσε πως έχει στα χέρια του ο Άρης Χατζηστεφάνου

NewsRoom 17/09/2021 | 17:50

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με τη ρατσιστική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και το συγχωροχάρτι που του έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου ανακοίνωσε πως έχει ορισμένα στοιχεία που «καίνε» τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και που αποδεικνύουν πως ο βουλευτής της ΝΔ γνώριζε πολύ καλά ότι προωθούσε λίστα με ονόματα νηπίων έχει στη διάθεσή του.

Όπως σημείωσε ο ίδιος: «Έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία μαρτύρων που ζητούν να καταθέσουν δημόσια ότι ο Μπογδάνος προώθησε εν γνώσει του τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων. Ελπίζουμε η εισαγγελική έρευνα να φτάσει σε βάθος».

Υπενθυμίζεται ότι έχει ξεκινήσει ποινική προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τη δημοσιοποίηση ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας και την αναδημοσίευσή τους από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.