Ο Χαρδαλιάς κατάφερε να εκνευρίσει μέχρι και τον… ΣΚΑΪ

Το ότι ο ΣΚΑΪ θα στρεφόταν κατά του Νίκου Χαρδαλιά, ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς

5017726

Μέρα με τη μέρα διαπιστώνεται ότι πανικός που έχει καταβάλει την κυβέρνηση είναι τέτοιος που μέχρι και παραδοσιακά, «συντροφικά» μέσα αναγκάζονται να πάρουν αποστάσεις.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε χθες, με το γνωστό ύφος χωροφύλακα, τα νέα πιο αυστηρά μέτρα. Εκτός από την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα μετά τις 9 το βράδυ ο Ν. Χαρδαλιάς έκανε και συστάσεις που αφορούν τη λειτουργία των ΜΜΕ και των τηλεοπτικών σταθμών.

Για την ακρίβεια ο υφυπουργός «κάλεσε» τη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, να δουλέψουν με λιγότερους παρουσιαστές και καλεσμένους. 

Όπως φαίνεται όμως η συγκεκριμένη σύσταση ενόχλησε ιδιαιτέρα τους υπεύθυνους του ΣΚΑΙ, οι οποίοι με τη σειρά τους απάντησαν αναλόγως…

Με αρκετά δηκτική γλώσσα και με τίτλο «Η άστοχη στόχευση του κ. Χαρδαλιά» το skai.gr στοχοποίησε τον Νίκο Χαρδαλιά για τις υποδείξεις του στα ΜΜΕ.

σξακι

«Η τοποθέτηση του υφυπουργού προκάλεσε την ενόχληση των εργαζόμενων στα ΜΜΕ τόσο στο τομέα της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας. Ο κ. Χαρδαλιάς κάνει υποδείξεις και συστάσεις, λες και γνωρίζει τις ανάγκες των τηλεοπτικών μέσων σε ανθρώπινο δυναμικό», διαβάζουμε στο επίμαχο δημοσίευμα και η «πολεμική» διάθεση συνεχίζεται και στο υπόλοιπο κείμενο όπου τονίζεται:

«Σε μια περίοδο που μετά το πρώτο lockdown, ήρθε το δεύτερο και καλούμε τον κόσμο να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι, τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καλούνται να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη ένταση, για να ενημερώσουν τους πολίτες περισσότερες ώρες αλλά και να τους ψυχαγωγήσουν καθώς, η “καταραμένη πανδημία” και ο εγκλεισμός έχoυν προκαλέσει στους περισσότερους άγχος και κατάθλιψη.

Μάλιστα την παρούσα στιγμή, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ενημερωτικού και ψυχαγωγικού τομέα που προσέρχονται καθημερινά στη δουλειά τους, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, αλλά και με άγχος και φόβο, το κάνουν με αίσθημα ευθύνης για τις ανάγκες των πολιτών, που μένουν σπίτι.

Χαρακτηριστικό είναι, όπως αναφέρουν άνθρωποι των ΜΜΕ, πως ο κ. Χαρδαλιάς κάνει υποδείξεις και συστάσεις, λες και γνωρίζει τις ανάγκες των τηλεοπτικών μέσων σε ανθρώπινο δυναμικό για να παραχθεί η αυξημένη λόγω των συνθηκών απαιτούμενη ενημέρωση, αλλά και η εναλλακτική ψυχαγωγία, για τους πολίτες που καλούνται να μείνουν μέσα στο σπίτι.

Σίγουρα πάντως αυτό που τους ενόχλησε πιο πολύ -όπως λένε- είναι ότι ο κ. Χαρδαλιάς σε απευθείας σύνδεση από τα τηλεοπτικά μέσα, τα οποία εγκαλεί, στοχοποίησε εργαζόμενους και επιχειρηματίες των ΜΜΕ, στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…