Ο Χαρδαλιάς εύχεται στον 52χρονο, πολύπειρο και «σοφό»... Νίκο Χαρδαλιά

«52 λοιπόν σήμερα! Και στα 52 τα έχεις μάθει όλα!», άλλο επίπεδο κυβερνητικού αυτοθαυμασμού από τον Νίκο Χαρδαλιά

NewsRoom 10/11/2020 | 13:46

Γενέθλια σήμερα για τον Νίκο Χαρδαλιά και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, γιόρτασε τα 52 στέλνοντας στον εαυτό του ένα «ταπεινό» ευχητήριο μήνυμα, που περιγράφει τις αρετές και την τόλμη του.

Είναι πλέον παραπάνω από αυταπόδεικτο, πως χωρίς γενναίες δόσεις αλαζονείας και ναρκισσισμού δεν περνάς το κατώφλι του Μαξίμου.

«52 λοιπόν σήμερα! Και στα 52 τα έχεις μάθει όλα!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Χαρδαλιάς και συνεχίζοντας το ευχολόγιο για τον εαυτό του αναφέρει:

«Τα έχεις μάθει όλα! Να ιεραραρχείς προτεραιότητες και προκλήσεις, να παίρνεις άμεσες αποφάσεις, να έχεις κάθε μέρα λόγο, αιτία και στόχο, να μην έχεις δικαιολογίες, να μην κάνεις δεύτερες σκέψεις, να μην έχεις απορίες για το που είσαι και που πας, για το τι θέλεις και τι σε θέλει, για το τι πραγματικά σου λείπει και τι μπορεί να του λείπεις, για το αν τελικά χρωστάς και αν σου χρωστάνε...»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας πόσταρε στη σελίδα του στο facebook μια φωτογραφία του με φόντο το σήμα της Πολιτικής Προστασίας και αφού ευχαρίστησε όσους τους ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του, στη συνέχεια εξιστόρησε όσα σπουδαία και κοσμογονικά του έχουν συμβεί (μόνο στον ίδιο λογικά), το τελευταίο χρόνο.

Αναφέρει αναλυτικά ο «Νικ Χαρντ»:

«52 λοιπόν σήμερα και πέρασε κιόλας ένας χρόνος!

Και τι χρόνος! Απίστευτος χρόνος! Όλα τρέχουν, συμβαίνουν, εξελίσσσονται, τα πάντα όλα! Τόσο εκρηκτικός χρόνος, τόσο διαφορετικός, τόσο αναπάντεχος, σε προκλήσεις ευθύνης, σε μικρά και μεγάλα στοιχήματα.

Ένας χρόνος, 365 ημέρες που τα πάντα μπορεί να άλλαξαν στην ζωή μου, αλλά ένα παραμένει μοναδικά αδιαπράγμάτευτο. Αυτή η μαγεία της αγάπης σας και της στήριξής σας, που σε καθε περίσταση με κάνει δυνατό, γίνεται η απόλυτη μυστική μου, καθημερινή κινητήρια δύναμη, διαλύει κάθε μου λύπη, έγνοια και ενδοιασμό μου.

Με βοηθάει να μπορώ να μένω αξιοπρεπής, αλλά και απερίσπαστος να κανω αυτό που στην ζωή μου έχω σαν απόλυτη προτεραιότητα και μου αρέσει όσο τίποτε αλλο, το να παλεύω για να είμαι χρήσιμος.

Και εσείς χρόνια τώρα γνωρίζετε και πόσο μου αρέσει να παλεύω και μου αναγνωρίζετε πως ναι, αν μη τι αλλο ξέρω να παλεύω...»