Ο γυρολόγος Ψαριανός καταγγέλλει το ΚΚΕ για πλαστογραφία της επιστολής του Μίκη Θεοδωράκη

Δεν χάνει ευκαιρία να αυτο-ευξετελίζεται 

Δεν φαίνεται πως έχει πάτο η κατρακύλα των γυρολόγων του πολιτικού συστήματος που δεν χάνουν την ευκαιρία να αυτο-εξευτελίζονται ακόμα σε αυτές τις μεγάλες εθνικές στιγμές πένθους και θλίψης.

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη παίρνει ο Γρηγόρης Ψαριανός που αποφάσισε να καταγγείλει το ΚΚΕ για πλαστογραφία της επιστολής που έστειλε ο Μίκης Θεοδωράκης προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Γιατί το ΚΚΕ μας έκρυβε τόσο καιρό ένα τέτοιο ντοκουμέντο» αναρωτιέται ο Ψαριανός, υπονοώντας ρητά πως πρόκειται για μια ψεύτικη επιστολή που κατασκευάστηκε από το ίδιο το ΚΚΕ προκειμένου ώστε να καπηλευθεί τον ίδιο τον μουσικοσυνθέτη.

Πρόκειται σίγουρα για μια αφελή ερώτηση αλλά σε κάθε περίπτωση δεν προξενεί σε κανέναν εντύπωση. 

Όπως σχολιάζει αναλυτικά ο γυρολόγος Ψαριανός:

Μια αφελής ερώτηση. Την «επιστολή» Μίκη προς Κουτσούμπα γιατί την μάθαμε μετά τον θάνατο τού «επιστολογράφου»; Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε τότε, πέρσι τον Οκτώβριο, από τον παραλήπτη; Γιατί το ΚΚΕ μας έκρυβε τόσον καιρό ένα τέτοιο ντοκουμέντο; Επειδή συνηθίζει να κρύβει ντοκουμέντα ή επειδή τα κατασκευάζει όταν «πρέπει»;

Τέλος, είναι απορίας άξιο αν η Νέα Δημοκρατία υιοθετεί τις απόψεις του απόψεις του κ. Ψαριανού τον οποίο είχε «κατεβάσει» υποψήφιο στην Β’ Αθηνών ή αν τις καταδικάζει θεωρώντας πως πρόκειται όντως για αφελή τοποθέτηση εκ μέρους ενός Πολιτευτή του κυβερνώντος κόμματος

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

 

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε έναν άνδρα στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το