Ο Γονίδης δηλώνει υπέρ του Σερβετάλη και του Johnson γιατί αυτό «δεν έχει μέσα χιμπατζή» (video)

«Ψαγμένος» δηλώνει ο Σταμάτης Γονίδης σχετικά με το περιεχόμενο του αντι-γριπικού και του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson 

NewsRoom 25/11/2021 | 15:43

Για τις ανακοινώσεις του Άρη Σερβετάλη μίλησε και ο Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή «Το Πρωινό», ενώ παράλληλα έκανε και ένα σύντομο σχόλιο για το εμβόλιο της γρίπης και τους… χιμπατζήδες.

Σε ότι αφορά τον Άρη Σερβετάλη, ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε πως:

«Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος, είναι ηθοποιός και ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει την μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον Θεό… τι να πω του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο, σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει».

Σχετικά με την επιλογή να κάνει το εμβόλιο της Johnson σχολίασε πως:

«Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε. Τα ξέρουν οι επιστήμονες… Εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω», είπε.