Ο γιός του Πάτση ήταν συντονιστής στη Νέα Δημοκρατία για τα κόκκινα δάνεια-Η σελίδα του “κατέβηκε” από το site του κυβερνώντος κόμματος

Τρέχουν και δεν φτάνουν στη ΝΔ καθώς προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προλάβουν ενδεχόμενες παράπλευρες απώλειες από το σκάνδαλο Πάτση.

paris 1

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το σκάνδαλο που οδήγησε στην αποπομπή του «γαλάζιου» βουλευτή Ανδρέα Πάτση από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αποκαλύφθηκε ο πρώην πλέον «γαλάζιος» βουλευτής, αγόραζε «κόκκινα» δάνεια στο 1/15 της αξίας τους, ενώ το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι αυτές οι δοσοληψίες δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες που καταθέτει.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι ο Ανδρέας Πάτσης έχει πάρει με απευθείας ανάθεση σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ΕΛΤΑ, γεγονός για το οποίο φέρει ευθύνες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος παραμένει στη θέση του, σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Η τελευταία εξέλιξη όμως αποτελεί την απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να κρύψει το γεγονός ότι ο γιος του Ανδρέα Πάτση, Πάρης αποτελούσε σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ, «Συντονιστή θεματικής ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων».

Όπως επισημαίνει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο γιος του -πλέον ανεξάρτητου- βουλευτή ήταν συντονιστής σε ημερίδα της ΝΔ για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, όσο ο πατέρας του φέρεται να έκανε δουλειές με εισπρακτικές και κόκκινα δάνεια. Ο Νάσος Ηλιόπουλος βάλλει κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη επισημαίνοντας ότι, «δύο χρόνια ήξερε, τώρα θυμήθηκε να τον διαγράψει».

 

Ακολουθεί η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Ο γιος Πάτσης “Συντονιστής θεματικής ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων” στη ΝΔ, o πατέρας Πάτσης βουλευτής που κάνει δουλειές με εισπρακτικές και κόκκινα δάνεια.

Δύο χρόνια ήξερε ο Μητσοτάκης, τώρα θυμήθηκε να τον διαγράψει».

Σταματημό δεν έχουν οι αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο του Ανδρέα Πάτση

Ο γιός του διαγραφέντος από τη ΝΔ, Ανδρέα Πάτση, που διατηρούσε και στο Ηράκλειο έδρα της εισπρακτικής του, είναι στέλεχος της ΝΔ με ευθύνη στα κόκκινα δάνεια! Ο 30χροος Πάρις Πάτσης είναι όμως παράλληλα μέλος του ΔΣ της Lyctos, που μετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας, συνεργάτης του Μιχάλη Σάλλα!

 

 

Αξίζει δεν να σημειωθεί ότι μέχρι και μεσημέρι της Τρίτης, στο site της Νέας Δημοκρατίας μπορούσε να δει κανείς ότι ο νομικός Πάρις Πάτσης ήταν συντονιστής θεματικής ενότητας “Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων”. Μετά τον σάλο με την υπόθεση η ΝΔ διέγραψε τη σελίδα από τον επίσημο ιστότοπο, για τον υιό Πάτση.