Ο Γιώργος Αυτιάς είναι το είδωλο του Μητσοτάκη στον καθρέφτη

Για να μην μας κοροϊδεύουν λοιπόν και νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο τους τα κάνουμε explain: Ο ΣΚΑΙ και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια έχουν συστρατευθεί με το σύστημα Μητσοτάκη. Έχουν ταυτιστεί.

5508920

Όποιος παρακολούθησε τις δύο συνεντεύξεις που έδωσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γιώργο Αυτιά και ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή «Αταίριαστοι», αμφότερες στην  τηλεόραση του ΣΚΑΙ, κατάλαβε το στημένο παιχνίδι που παίζεται. 

Ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε αντιμέτωπος με μια σκληρή-κανονική συνέντευξη, με ερωτήσεις απαντήσεις και ξανά επιθετικές ερωτήσεις και ξανά απαντήσεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σαν ν’απαντούσε στον καθρέφτη του. Η καλύτερη του Μητσοτάκη είναι να δίνει συνεντεύξεις στον Γιώργο Αυτιά. Ο Γιώργος Αυτιάς με το γνωστό ύφος του έκοβε και έραβε. Μητσοτακηκότερος του Μητσοτάκη, με αβανταδόρικες ερωτήσεις ένας πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δυο συνεργάτες που συμφωνούσαν σε όλα.

Οι δυο «Αταίριαστοι» δημοσιογράφοι στην συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην αρχή έκαναν τους θιγμένους. Γιατί δήθεν  άργησε να πάει στον ΣΚΑΙ για να δώσει συνέντευξη, ενώ διαμαρτυρήθηκαν γιατί έχει στοχοποιηθεί ο ΣΚΑΙ και δημοσιογράφοι του από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο να ζητήσει συγνώμη δεν ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα. 

Για να μην μας κοροϊδεύουν λοιπόν και νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο τους τα κάνουμε explain: Ο ΣΚΑΙ και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια έχουν συστρατευθεί  με το σύστημα Μητσοτάκη. Έχουν ταυτιστεί. Δεν είναι κάτι ξεχωριστό από το σύστημα Μητσοτάκη. Είναι μέρος του συστήματος Μητσοτάκη. Οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σ’αυτά τα τηλεοπτικά κανάλια δεν ασκούν το λειτούργημα του δημοσιογράφου, αλλά είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πλαίσια του συστήματος Μητσοτάκη. Παραπληροφορούν, υποβαθμίζουν ειδήσεις, κρύβουν ειδήσεις και γενικότερα υλοποιούν το μεγάλο  project παραπληροφόρησης του Ελληνικού λαού. Μια επικοινωνιακή καταιγίδα που σκοπό της έχει τη σύγχυση και παραπλάνηση του κόσμου, ώστε αυτή η άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο αλώβητη.

Η πραγματικότητα όμως όσο και να προσπαθούν να την κρύψουν και να την υποβαθμίσουν δεν κρύβεται. Οι νεκροί της πανδημίας, η ακρίβεια, το κουκούλωμα στο σκάνδαλο NOVARTIS, ο άθλιος διάλογος του Πέτρου Δούκα και του Σπήλιου Λιβανού δεν κρύβονται. Κυκλοφορούν και δεν μπορεί η σιωπή οποιουδήποτε Αυτιά και οποιουδήποτε ΣΚΑΙ να τα πνίξουν. 

Ο κόσμος πλέον αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και αντιδρά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης το κατάλαβε κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Καστοριά όπου αποδοκιμάστηκε. Ο Μητσοτάκης έχει γίνει το γνωστό δίστιχο ποιηματάκι, κάτι που κανένας πρωθυπουργός στο παρελθόν δεν είχε κατορθώσει. Και οι δημοσκοπήσεις με τα ποσοστά της ΝΔ δεν αισθάνονται πολύ καλά τελευταία. Όσο  τραβηγμένες και να είναι.
Πλέον η κατάσταση έχει φύγει από τον έλεγχο του συστήματος Μητσοτάκη. Σπατάλησαν την υπομονή και την ανοχή του κόσμου. Ειρωνεύτηκαν, προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν και να ειρωνεύονται. Κάποια στιγμή θα έρθει ο λογαριασμός γι όλα αυτά. Τα χειρότερα γι αυτούς είναι μπροστά. Κινδυνεύουν ξαφνικά να αντιμετωπίσουν μια καταιγίδα αντίδρασης που δεν την ανέμεναν. Γι αυτό το να προκηρύξουν εκλογές είναι ένα τεράστιο ανεξέλεγκτο ρίσκο. 

Οι δύο «Αταίριαστοι» δημοσιογράφοι στο τέλος της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα του ανακοίνωσαν ότι για την “χρονομέτρηση του πράγματος” ο Μητσοτάκης ήταν στον Αυτιά σαρανταέξι λεπτά ενώ  ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή τους πενηνταδύο λεπτά. Μάλλον ήθελαν να πουν ότι μερολήπτησαν υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και αδίκησαν τον Μητσοτάκη. Τους χρωστούμε έξι λεπτά χρόνου. Επιφυλασσόμαστε να τα ανταποδώσουμε στις εκλογές. Με σοκολατάκι και λικέρ…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

2579781

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου,…

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

ΕΡΤ

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας…

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

Καταγραφή 24

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

«Η τακτική της δολοφονίας χαρακτήρων από τα φερέφωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει», αναφέρει…

Τσαφούλιας: «Κορυφαίος ο Λάνθιμος – Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν» (Video)

image 5

Τσαφούλιας: «Κορυφαίος ο Λάνθιμος – Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν» (Video)

«Ο Λάνθιμος είναι κορυφαίος. Εγώ έχω μάθει να επικοινωνώ με τα έργα. Δεν πάμε να…

Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

Μελέτη

Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

«Εγώ νιώθω ότι μερικές φορές η υπόθεση των Τεμπών εργαλειοποιείται πολύ και για λόγους προσωπικού…