Ο Γιάννης Πλούταρχος κατέθεσε μήνυση σε 47χρονη «stalker» που τον παρενοχλούσε (video)

Η γυναίκα πήγαινε έξω από το σπίτι του και άφηνε αντικείμενα.

Γιάννης Πλούταρχος

Μήνυση σε 47χρονη γυναίκα η οποία επί χρόνια τον παρενοχλούσε στο σπίτι του κατέθεσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής σύμφωνα με πληροφορίες, απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη καθώς η stalker φέρεται ότι επί τρία χρόνια πήγαινε έξω από το σπίτι του, χτύπαγε το κουδούνι και του άφηνε προσωπικά της αντικείμενα. «Θέλω να κάνουμε έρωτα» του έγραφε σε ένα από τα ραβασάκια, ενώ πάνω σε αυτά εντοπίστηκε γενετικό υλικό της και ταυτοποιήθηκε.

Μάλιστα η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου αναγκάστηκε μετά από αλλεπάλληλες ενοχλήσεις να καλέσει την αστυνομία το 2021.

Η 47χρονη κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου.

«Ηταν ερωτευμένη»

Η δικηγόρος της κατηγορούμενης μίλησε στην εκπομπή του Alpha και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η εντολέας μου ήταν ερωτευμένη και ηταν σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της. Θεώρησε εσφαλμένα ότι με αυτόν τον τρόπο τον διεκδικούσε. Ήταν αγνοί οι σκοποί της. Παρερμήνευσε κάποια ανούσια σημάδια του τραγουδιστή. Έχει μετανιώσει και θα ζητήσει συγγνώμη. Σκοπό της δεν ήταν να τρομοκρατήσει. Είναι μια γυναίκα που ζούσε έναν μονόπλευρο έρωτα».

Ειδήσεις σήμερα:

Bίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στην Κυψέλη

Βίντεο από την άγρια επίθεση των ΜΑΤ σε γυναίκα στην πορεία για την Παλαιστίνη

Νατάσσα Μποφίλιου: Η νέα απάντηση για το φόρεμά της και τις απειλές από την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή (video)

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξηγεί τι συνέβει με Σεφερλή και απαντά στα κακόβουλα σχόλια που ακούνε οι ομοφυλόφιλοι γονείς (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας: Λαβρόφ-Ρούμπιο συζήτησαν τα αποτελέσματα της Κωνσταντινούπολης

AP22052456948524

Συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας: Λαβρόφ-Ρούμπιο συζήτησαν τα αποτελέσματα της Κωνσταντινούπολης

Οι επικεφαλής των υπουργείων εξωτερικής πολιτικής της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, Σεργκέι Λαβρόφ…