Ο Γιάννης Κότσιρας για τη δήλωση Κούγια: «Για να δείξεις κάποιον θα πρέπει το δάχτυλό σου να είναι καθαρό» (video)

NewsRoom 25/05/2022 | 15:02

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1 και μίλησε για την τραπ μουσική, την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» και τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που προκάλεσαν σάλο.

«Έχω γράψει όλους τους στίχους των τραγουδιών. Ο "Σασμός” πέτυχε γιατί έχει πολλά πράγματα μέσα. Έχει πολλή αλήθεια. Έχω δει κάνα δυο επεισόδια και βλέπω αλήθειες. Αληθινά παιξίματα. Δεν βλέπω υπερβολές», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Δεν φοράω συνέχεια μαύρα πουκάμισα. Φοράω μόνο όταν παχαίνω" ενώ τόνισε: "Η εμφάνισή μου με απασχολεί ως προς τον εαυτό μου. Να νιώθω καλά εγώ. Δεν θα έκανα κάτι για τον κόσμο. Αν ήταν έτσι δεν θα είχα κόψει τα μαλλιά μου που όλοι με βρίζουν. Η αφορμή δόθηκε από τον Νικόλα γιατί όταν έσκυβα πάνω του, τρόμαζε. Δεν μου το ζήτησε".

Για την ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη: "Είμαι αδερφή, αλλά καλή αδερφή", είπε: «Είναι καταπληκτικός ο Γιώργος. Είμαι σίγουρος για τον Καπουτζίδη. Ο Γιώργος έχει έναν πολύ τρυφερό τρόπο και επειδή στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ υψηλού επιπέδου άνθρωπος έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται αυτά τα θέματα χωρίς να θίξει τους καλοπροαίρετους».

Για τον Αλέξη Κούγια σχολίασε: "Όταν ακούω τέτοιες ανοησίες, είναι τραγικό. Καλύτερα κάποια πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή και που έχουν αποδείξει την ηθική τους, να τα αφήνουμε εκεί που είναι. Για να δείξεις κάποιον θα πρέπει το δάχτυλό σου να είναι καθαρό".