Ο Γιάννης Αγγελάκας «καρφώνει» τον υιό Μητσοτάκη: «Δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών»

Ο Γιάννης Αγγελάκας, χωρίς μισόλογα, έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση υπέρ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην αντιπολεμική συναυλία

4231658

Δεν υπήρχε καταλληλότερος τρόπος για να απαντήσει κάποιος στον υιό του Κυριάκου Μητσοτάκη, από αυτόν που επέλεξε ο Γιάννης Αγγελάκας για να αντικρούσει τα προκλητικά και άκρως ειρωνικά σχόλια που έκανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφορικά με τη «Συναυλία Ειρήνης».

Ο Γιάννης Αγγελάκας, χωρίς μισόλογα, έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση υπέρ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην αντιπολεμική συναυλία. 

Γιάννης Αγγελάκας προς Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: 

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη» 

Υπενθυμίζεται τι είχε γράψει ο γιος του Πρωθυπουργού:

«Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε».