Ο Γιάννης Πρετεντέρης πήγε την αθλιότητα σε άλλο επίπεδο (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Πρετεντέρης -ναι, εκείνος ο οποίος ομολόγησε κάποια στιγμή ότι έλεγε ψέματα για το χρέος και τα μνημόνια όσα ήταν σχολιαστής του MEGA- προσπαθεί να βγει από την αφάνεια εκμεταλλευόμενος κάθε σημαντικό γεγονός που βλέπει το φως της επικαιρότητας.

5900c4491dc52411738b4668

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην κάνει το πικρόχολο και εκτός τόπου και χρόνου σχόλιό του για τις πυρκαγιές, τις οποίες προφανώς βλέπει ως ευκαιρία για να κάνει φθηνή και φαιδρή αντιπολίτευση. Ο τιτάνας της δημοσιογραφίας έδωσε ένα ακόμη μάθημα καλής δημοσιογραφίας σχολιάζοντας μέσω του λογαριασμού του στο twitter: «μόνοι παλεύουν με τις #πυρκαγιες οι ηρωικοί πυροσβέστες. Χάθηκε ενα #ιστορικο_στελεχος_αριστερας να παρει το πράγμα πάνω του;».

Προφανώς ο Γιάννης Πρετεντέρης θεωρεί πως αυτή η δύσκολη συγκυρία είναι ιδανική για να κάνει τον έξυπνο στους ακολούθους του. Κάτι παρόμοιο άλλωστε είχε πράξει και την περασμένη εβδομάδα με αφορμή ομηρία ενός κοριτσιού από τον πατέρα του στο Α.Τ. Γαλατσίου. Και τότε λοιπόν ο Πρετεντέρης δεν είχε παραλείψει να σχολιάσει, ενθυμούμενος την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ ότι «ευτυχώς το παιδί τον διόρισε στον ΟΑΣΘ και σώθηκε!».

Καλά, τη χυδαιότητα των σχολίων που κάνει δεν την αντιλαμβάνεται ο πρώην παρουσιαστής παρότι του το επισημαίνουν διαρκώς οι χρήστες του twitter. Το ότι το χιούμορ που νομίζει πως κάνει είναι επίσης κάκιστο, ούτε αυτό μπορεί να το αντιληφθεί; Τουλάχιστον να μην αυτοεξευτελίζεται ο άνθρωπος…

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…