Ο Γιάννης Στάνκογλου μπαίνει για 48 ώρες στο κελί της… απομόνωσης

Δύο ημέρες θα περάσει ο Γιάννης Στάνκογλου σε κελί απομόνωσης στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού για το νέο project που ετοιμάζει και στο οποίο θα χρειαστεί να ζήσει σαν φυλακισμένος.

5ace029f1dc5241c3d8b45ab

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για τη νέα του δουλειά, η οποία βασίζεται σε σενάριο που έχουν γράψει κρατούμενοι του Κορυδαλλού. «Σήμερα το πρωί ήμουν στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί ο σκηνοθέτης Αντώνης Κόκκινος εδώ και δύο χρόνια κάνει σινεμά για τους φυλακισμένους. Οι φυλακισμένοι γράφουν σενάριο και το σκηνοθετούν μέσα στις φυλακές. Όταν τους ρώτησε ποιος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνοι απάντησαν: ο Στάνκογλου», είπε ο ηθοποιός.

Πρόσθεσε, «αυτό σημαίνει πως είδαν κάτι σε μένα. Μετά το Πάσχα θα βρεθώ για δύο ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, θα μπω και σε κελί απομόνωσης. Αυτό, πέρα από το ότι με τιμάει, μου δίνει και μια μοναδική εμπειρία που θα χρησιμοποιήσω αργότερα. Αυτοί οι άνθρωποι που συνάντησα σήμερα σε κοιτάζουν στα μάτια. Και σκέφτηκα “κοίτα, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται εδώ για ό,τι έχουν κάνει, αλλά δεν κρύβονται, σε κοιτούν στα μάτια”».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…