Ο Γιάνναρος θέλει Γιουλ, Σπανούλη και Τεόντοσιτς στο NBA (video)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο «καλεί» τον Σέρχιο Γιουλ, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Μίλος Τεόντοσιτς στο NBA. Όπως δήλωσε σε συνέντευξη στο «60smol.com», οι εν λόγω παίκτες μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του πρωταθλήματος των ΗΠΑ.

5862c03c1dc52488238b46db

Ο σούπερ σταρ των Μπακς είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη χρονιά στο ΝΒΑ έχει γίνει ρεκόρ από ευρωπαίους παίκτες. Ολοένα και περισσότεροι συνεισφέρουν στο παιχνίδι. Παίκτες όπως ο Πάου Γκασόλ, ο Μαρκ Γκασόλ και ο Ντικ Νοβίτσκι μας έδειξαν τον δρόμο. Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τα βήματά τους».

Αναφερόμενος στους παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν στο NBA, είπε «Πολλοί λείπουν. Ο Σέρχιο Γιούλ μπορεί σίγουρα να είναι παίκτης του ΝΒΑ. Το ίδιο ισχύει και για τον Σπανούλη και τον Τεόντοσιτς. Αρκετοί από την Ευρώπη μπορεί να παίξουν στο ΝΒΑ».

Αναφορικά με το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 2-3 χρόνια είπε: «Θέλω να μπορώ βοηθάω την ομάδα μου να νικάει. Αυτό θέλω».


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…