Ο Γεωργιάδης λιγουρευόταν την τροπολογία για τις απεργίες: "Ερχόμουν στη Βουλή και δεν κρατιόμουν"

Αδημονούσε να ψηφίσει την τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που δυσχεραίνει την κήρυξη απεργίας σε πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές ενώσεις ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Το πάθος και η ζέση του αντιπροέδρου για τη ψήφιση ενός αντισυνδικαλιστικού μέτρου, θύμισε εν πολλοίς το στιγμιότυπο που φορτωμένος με στοίβα βιβλίων, φώναζε: «Τα λιγουρεύεστε;».

5a26b80c1dc5245f248b4596

του Άγγελου Προβολισιάνου

«Περίμενα τόσα χρόνια να ψηφίσω την τροπολογία για τις απεργίες. Ερχόμουν σήμερα το πρωί στη Βουλή και δεν κρατιόμουν» είπε o Άδωνις Γεωργιάδης στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΨΗΠΤΕ για το Hellas Sat. Άσκησε κριτική περί κοροϊδίας στην κυβέρνηση, λέγοντας πως από εκεί που ήταν πρώτοι στις πορείες και τις διαδηλώσεις, τώρα νομοθετούν ουσιαστικά την κατάργηση της απεργίας για να παραμείνουν βουλευτές.

Τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν την αντίδραση των κ.κ. Μάρδα και Κυρίτση. Συγκεκριμένα, ο τελευταίος είπε απευθυνόμενος στον Άδωνη Γεωργιάδη: «Είστε υπέρ της γενικής διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων, γι’ αυτό χαίρεστε με το σημερινό βήμα υποχώρησης». 

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…