Ο Γεραπετρίτης τα ρίχνει στην αντιπολίτευση μετά τον σάλο από τη δήλωση για ΜΕΘ

«Η αξιωματική αντιπολίτευση αλλοίωσε τη δήλωσή μου για να με χαρακτηρίσει τυμβωρύχο» είπε ο υπουργός Επικρατείας, μετά το σάλο

gerapetritis Medium

Τις εντυπώσεις προσπαθεί να διασκεδάσει ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετά το σάλο που προκλήθηκε κατόπιν της δήλωσής του ότι αν είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών.

Μετά τις αντιδράσεις αλλά και το εσωκομματικό άδειασμα, ο υπουργός Επικρατείας επιστρατεύει την πάγια στρατηγική της δήθεν παρεξηγήσης, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αλλοίωσε τη δήλωσή του.

«Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε στις ΜΕΘ»: “Αυτό είπα σήμερα, λίγα δευτερόλεπτα πριν το αποκομμένο και εκτός πλαισίου απόσπασμα της δήλωσής μου που κυκλοφορεί”, διευκρινίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Και συνεχίζει: “Για κάθε αντικειμενικό ακροατή, είναι προφανές ότι ανέφερα πως η έμφαση πρέπει να δοθεί στην πρόληψη ώστε να μην φτάνουμε να γεμίσουν οι εντατικές, ανεξαρτήτως αριθμού. Η αξιωματική αντιπολίτευση αλλοίωσε τη δήλωσή μου για να με χαρακτηρίσει τυμβωρύχο. Δυστυχώς οι λέξεις, στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης, έχουν χάσει το νόημά τους”.

Ωστόσο, δυστυχώς για τον κ. Γεραπετρίτη, το απόσπασμα με τη δήλωση του, επιτρέπει στον καθένα να δει και να κρίνει για το τι τελικά είπε ο υπουργός της ΝΔ για τις ΜΕΘ.