Ο Γεωργιάδης καίει τον Μητσοτάκη: Ο Πρωθυπουργός είπε ψέματα για το «τελευταίο μίλι» – Πούλησε τουρισμό (video)

Ο Υπουργός Ανάπτυξης παραδέχεται ότι ο Μητσοτάκης πούλησε αισιοδοξία για να ανοίξει τουρισμός - «Όταν πουλάς τουρισμό πρέπει να πουλάς ότι είσαι μια ασφαλής χώρα» 

5036500

Είναι σίγουρο πως όλοι οι πολίτες θυμούνται τον Πρωθυπουργό να υπόσχεται πως η Ελλάδα διανύει το «τελευταίο μίλι». Ήταν τότε, που όπως και σήμερα, η κυβέρνηση δεν είχε πάρει κανένα απολύτως μέτρο για την ανάσχεση της υγειονομικής κρίσης, και το μόνο που μπορούσε να κάνει, ήταν να δίνει μετέωρες υποσχέσεις πάνω στα συντρίμμια της ανθρωπιστικής καταστροφής.

Τότε, πολλάκις ο Πρωθυπουργός είχε κάνει λόγο για το «τελευταίο μίλι» που θα απαιτούσε τη συστράτευση όλης της κοινωνίας σε μια καθολική και ενιαία προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πράγματι, με εξαίρεση την κυβέρνηση, η υπόλοιπη κοινωνία έδωσε τον δικό της αγώνα, απέναντι σε μια κυβέρνηση που υποσχόταν ότι διανύουμε το τελευταίο μίλι, ενώ παράλληλα δεν έπαιρνε κανένα απολύτως ουσιαστικό μέτρο για την ανάσχεση της πανδημίας.

Μετά από πολλούς μήνες, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραδέχτηκε αυτό που φώναζε η κοινωνία και δεν άκουγε το Μαξίμου. Ότι η υπόσχεση για το «τελευταίο μίλι» δεν ήταν κάτι περισσότερο από μια ακόμα επικοινωνιακή «φούσκα» χάριν του άναρχου ανοίγματος του τουρισμού.

Όπως κυνικά δήλωσε ο ίδιος:  «Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι ο Πρωθυπουργός μιας χώρας, πρέπει να πουλάς προς τα έξω στους πιθανούς σου πελάτες ότι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα. Και πράγματι αυτή η στρατηγική του Πρωθυπουργού είχε αποτέλεσμα. Χιλιάδες άνθρωποι δούλεψαν στην Ελλάδα. Κάναμε τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες για τον κ. Πρωθυπουργό».

Όταν μάλιστα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ κ. Αναγνωστοπούλου επέλεξε να σχολιάσει τις κυνικές δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, ο Υπουργός Ανάπτυξης υπενθύμισε ότι ο ΣΚΑΪ επωφελείται εξίσου από τον τουρισμό μέσω διαφημίσεων.

Όπως ο ίδιος είπε: «Σαν πληρώνουν διαφημίσεις στο ΣΚΑΪ για να κάνετε εκπομπή»

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…