O Γεωργιάδης δικαίωσε τον Καρανίκα για την φαρμακευτική κάνναβη: «Κάναμε λάθος το 2018» (Video)

Μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το νομοσχέδιο: «Παραγωγή, εξαγωγή και διάθεση τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης», ο Άδωνις Γεωργιάδης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το λάθος που έκανε ο ίδιος και η ΝΔ το 2018 για τη φαρμακευτική κάνναβη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κ. Καρανίκα.

ek adonis

Άλλη μία κυβίστηση προσθέτει στο παλμαρέ του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, επαίνεσε τον Νίκο Καρανίκα για τον ρόλο που διαδραμάτισε στην υπόθεση της φαρμακευτικής κάνναβης. Προσοχή… ακολουθούν «σκληρές» παραδοχές!

Σύμφωνα με το Documento.gr, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το νομοσχέδιο: «Παραγωγή, εξαγωγή και διάθεση τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης», ο Άδωνις Γεωργιάδης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το λάθος που έκανε ο ίδιος και η ΝΔ το 2018 για τη φαρμακευτική κάνναβη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κ. Καρανίκα.

«Το 2018 κάναμε λάθος!» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε πως δεν έχει πρόβλημα να το παραδεχθεί. Έκρινε δε ότι «δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε την φαρμακευτική κάνναβη και στην πορεία του χρόνου καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μετάσχει (σε αυτό το εγχείρημα) και δεν έχει κανέναν μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή».

Προς έκπληξη όλων, ο Αδ. Γεωργιάδης αναγνώρισε και εξήρε τον ρόλο του Ν. Καρανίκα σε σχέση με το εν λόγω ζήτημα. «Να αναγνωρίσουμε τη συμβολή στη συζήτηση του κ. Καρανίκα!» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έχουμε συγκρουστεί, ωστόσο, στην περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης είμαι ειλικρινής: η παρουσία Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό τον τιμά».

Τι έλεγε στο παρελθόν για τους… μπάφους

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…