Ο γάμος του...η μεγαλύτερη πράξη αντίστασης του Μπογδάνου στον Τσίπρα

Πολλοί είναι αυτοί που τον προτρέπουν να εγκαταλείψει την πολιτική και να αφοσιωθεί στη μεγάλη του αγάπη... το ψήσιμο, όπως δήλωσε και ο ίδιος

NewsRoom 10/12/2019 | 11:29

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου. Στην εκπομπή τον συνόδευσε και η σύζυγος του Ελένη Καρβελά ώστε να γίνει μια χαλαρή κουβεντούλα γύρω από το γάμο, τον έρωτα και το πλύσιμο πιάτων, μπας και ξεχαστεί για λίγο το παρατεταμένο ακροδεξιό κρεσέντο του βουλευτή. 

Οι αποκαλύψεις του ζευγαριού, που μάλλον έχει βάλει στόχο να γίνει το νέο δίδυμο Μπουμπούκου-Μανωλίδου, για την καθημερινότητά τους και τις δουλειές του σπιτιού είχαν τεράστιο ενδιαφέρον. 

«Είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό», δήλωσε με σθένος ο Κωνσταντίνος για να συμπληρώσει η σύζυγος: «Μαγειρεύουμε και οι δύο αλλά περισσότερο εγώ, γιατί λείπει. Ντιλίβερι δεν παίζει».

Την τελευταία κουβέντα όμως περί μαγειρικής την είπε ο βουλευτής. «Μαγειρεύω πάστες και είμαι καλός ψήστης» τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Στο πολιτικό κομμάτι της συνέντευξης ο Μπογδάνος εξομολογήθηκε για το ποια είναι η προσωπική του κορυφαία πράξη αντίστασης στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας για το γεγονός πως ο γάμος του έγινες λίγες ώρες πριν τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου που τον έβαλαν για πρώτη φορά στη Βουλή, σχολίασε τα εξής:

«Είναι πολύ απλό! Το κανονίζεις τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου και ο Τσίπρας προαναγγέλλει εκλογές μία μέρα πριν τον γάμο. Κάθεσαι και σκέφτεσαι…

Με έχεις συκοφαντήσει, άνθρωποι που συμφωνούν ή έχουν συμφωνήσει κάποτε ιδεολογικά με έχουν δείρει, με έχεις απολύσει, δεν θα μου χαλάσεις και τον γάμο! Θα το κάνω στις 6 Ιουλίου. Αυτή ήταν η δική μου αντίδραση»

Για να καταλήξει:«Πολλά πράγματα και η Ελένη και εγώ τα κάνουμε λίγο ανάποδα. Το είδα λίγο διαφορετικά. Αν μέχρι την Παρασκευή είναι να μην βγω βουλευτής, δεν θα βγω από τι θα κάνω το Σάββατο».