Ο Γ. Ραγκούσης εξήγησε υποκλοπές και Predator, μέσω… Μέσι και Μουντιάλ (video)

«Ο ποδοσφαιρικός Ντογιάκος θα απειλούσε τον Μέσι με φορολογικούς ελέγχους»

My project 1 6

Με έναν ευφάνταστο τρόπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης επέκρινε τις κινήσεις της κυβέρνησης στο σκάνδαλο των υποκλοπών, αφού χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τη χθεσινή νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Με αφετηρία το αξίωμα ότι αν το μουντιάλ διεξαγόταν στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε η ομάδα του Λιονέλ Μέσι δεν θα έπαιρνε ποτέ το κύπελλο, ο κ. Ραγκούσης θύμισε τα στάδια από τα οποία έχει περάσει τους τελευταίους μήνες το σκάνδαλο.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχατε βάλει την ΕΥΠ να τους παρακολουθήσει όταν έφτιαχναν την ποδοσφαιρική τους τακτική», ανέφερε αρχικά λαμβάνοντας γέλια τόσο από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της κυβέρνησης. Στη συνέχεια είπε ότι η κυβέρνηση «θα έπιανε τον διαιτητή», ενώ όπως είπε, θα έβαζαν το Predator να παρέμβει στο VAR. Έκανε μάλιστα και αναφορά σε… «ποδοσφαιρικό Ντογιάκο» που θα απειλούσε τον Μέσι με φορολογικούς ελέγχους.

To αν οι αναλογίες προς το τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών ήταν σωστές ελέγχεται, ωστόσο με το ρητορικό αυτό τέχνασμα, σίγουρα κέρδισε την προσοχή των συνομιλητών του. Άλλωστε σήμερα η ημέρα παγκοσμίως είναι αφιερωμένη στον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Περισσότερα στο βίντεο:

Παρέμβαση στη Βουλή στο Σ/Ν για τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

«Είμαι φαν της Γιουροβίζιον και ραγίζει η καρδιά μου, αλλά την μποϊκοτάρω». Περίπου 5.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην…