Ο Φρουζής αδειάζει τη Νέα Δημοκρατία

Θετικά για αυτούς περίμεναν στη Νέα Δημοκρατία να εξελιχθεί η διαδικασία εξέτασης του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

4952941

Τα γεγονότα όμως τους διαψεύδουν καθημερινά, όσες προσπάθειες και να κάνουν τα φιλικά προς αυτούς Μέσα Ενημέρωσης να κρύψουν την πραγματικότητα.

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, στρίμωξε τόσο πολύ τον μάρτυρα με τις ερωτήσεις που του έκανε, που αυτός έπεσε σε πολλές αντιφάσεις σε σχέση με τις καταθέσεις τις οποίες είχε δώσει μέχρι σήμερα.

Ο κύριος λοιπόν μάρτυρας του σκανδάλου Novartis, παραδέχτηκε, παρά τις δραματικές προσπάθειες των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος και του ΚΙΝΑΛ να παρεμποδίσουν τις απαντήσεις του ότι η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ακόμα αυτός ήταν Αξιωματική Αντιπολίτευση είχαν εθιμοτυπικό χαρακτήρα και δεν του υποβλήθεκε κανένα παράνομο αίτημα.

Αλλά το κυριότερο ότι όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πλεκτάνη την άσκηση διώξεων από την Ελένη Τουλουπάκη και τους τρεις εισαγγελείς του Αρείου Πάγου παρέμεινε αμίλητος παραδεχόμενος ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Και μόνο αυτό το τελευταίο τινάζει στον αέρα ολόκληρη τη συλλογιστική που έχουν στήσει από την προεκλογική περίοδο τα στελέχη της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Τα πραγματικά γεγονότα του μεγαλύτερου μεταπολιτευτικού σκανδάλου αρχίζουν να ξεδιπλώνονται πλέον μπροστά μας. To Documento δικαιώνεται για όλα όσα έχει αποκαλύψει τα τελευταία χρόνια σχετικά με την υπόθεση αυτή.
Και ότι θα ακολουθήσει, θα αποκαλύψει το μεγάλο φαγοπότι που έριξε τη χώρα στα βράχια και στα μνημόνια. Και τότε θα δούμε τι θα έχουν να πουν διάφοροι Αδώνηδες, Αβραμόπουλοι και Λοβέρδοι.

Πηγή: Documentonews.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…