Ο Φουρθιώτης εκθέτει και πάλι Γεραπετρίτη: «Κ. Γεραπετριτη ήταν μόνο δυο τα sms?»

Ακόμη δεν πρόλαβε ο Γεραπετρίτης να κατέβει από το βήμα της Βουλής, δηλώνοντας πως απλώς είχε «3 ή 4 φορές μια φυσιολογική επικοινωνία» με τον υπόδικο παρουσιαστή, ο Φουρθιώτης επέστρεψε με νέα ανάρτηση - Στο «στόχαστρο» και άλλα στελέχη της ΝΔ.

Το «σίριαλ» αποκαλύψεων – εκβιασμών δεν έχει τελειωμό. Ακόμη δεν πρόλαβε ο Γεραπετρίτης να κατέβει από το βήμα της Βουλής, δηλώνοντας πως απλώς είχε «3 ή 4 φορές μια φυσιολογική επικοινωνία» με τον υπόδικο παρουσιαστή, ο Φουρθιώτης επέστρεψε με νέα ανάρτηση – Στο «στόχαστρο» και άλλα στελέχη της ΝΔ.

O Γιώργος Γεραπετρίτης,  μίλησε στη Βουλή για «κυνήγι μαγισσών», αναφορικά  με τις αποκαλύψεις για τις επικοινωνίες του με τον Μένιο Φουρθιώτη , που έχουν  σαν  στόχο να βλάψουν  τον πρωθυπουργό. Αφού μίλησε για οχλήσεις και αναγκάστηκε τελικώς να παραδεχθεί 3-4 επαφές, πριν προλάβει να αποχωρήσει απ το βήμα της Βουλής δέχθηκε νέα πρόκληση Φουρθιώτη.

Απαντώντας στις αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, για τις αποκαλύψει των sms που έχει ανταλλάξει με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, υποστήριξε ότι είναι σε εξέλιξη μια επιχείρηση διασυρμού του από την αξιωματική αντιπολίτευση και υποστήριξε ότι δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική. Ωστόσο παρδέχθηκε την ύπαρξή τους, όπως και ότι του έχει μιλήσει στο τηλέφωνο.

Στο «στόχαστρο» και άλλα στελέχη της ΝΔ

Με νέα ανάρτηση του στο Facebook, ο Φουρθιώτης ρωτάει τον υπουργό Επικρατείας:

«Κ. Γεραπετριτη ήταν μόνο δυο τα sms? Ήταν μόνο οι κλήσεις του Ιανουαρίου 2021; Για δείτε και κάποια ακόμα sms και αναπάντητες κλήσεις σας προς εμένα και μηνύματα και έρχεται και συνέχεια … επίσης είναι μόνο τα sms και οι κλήσεις μόνο με εσας; Οι υπόλοιποι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ και αυτοί δεν με γνώριζαν;»

Ακολουθεί η ανάρτηση του Φουρθιώτη:

Κατρακύλα: Η αστυνομία επιτέθηκε στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και διέλυσε εκδήλωση του αυτοοργανωμένου Pride

Κατρακύλα: Η αστυνομία επιτέθηκε στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και διέλυσε εκδήλωση του αυτοοργανωμένου Pride

Στιγμές θρίλερ έζησαν για ακόμη μία φορά άνθρωποι που βρέθηκαν στο κάμπους του πανεπιστημίου για…