Ο Φορτσάκης ξεφτιλίζει το ΣτΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μία αήθης επίθεση καταφέρθηκε κατά των δικαστών του ΣτΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θεόδωρος Φορτσάκης, λέγοντας πως «αντί να συνεδριάσουν πάνε διακοπές».

580795871dc5241d1c8b4711

Ο βουλευτής Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης με άκρως μειωτικές αναφορές, έκανε λόγο για δικαστές που αντί να συνεδριάζουν πάνε διακοπές, λέγοντας μάλιστα πως το ΣτΕ διακατέχεται από προθέσεις αυτοκτονίας.

«θλίβομαι πραγματικά πολύ για την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το ΣτΕ, που κάποτε ήταν η αφρόκρεμα του νομικού κόσμου ότι υψηλότερο υπήρχε στην Ευρώπη» είπε αρχικά ο κ. Φορτσάκης, προσθέτοντας: «Η στάση του ΣτΕ από το καλοκαίρι και μετά μας εκπλήσσει και μας θλίβει. Όταν η δικαιοσύνη δεν απονέμεται εγκαίρως. Όταν οι δικαστές πηγαίνουν διακοπές αντί να συνεδριάσουν για ένα θέμα που διχάζει την εθνική αντιπροσωπεία… Όταν βρίσκουν τρόπο να ρυθμίσουν σε ελάχιστο διάστημα τα ζητήματα της προσωρινής δικαστικής προστασίας, ενώ φοβούνται να συνεδριάσουν…».

Μετά την αναφορά περί εκβίασης δικαστών, προφανώς για την υπόθεση του Αθανάσιο Ράντο, κατέληξε λέγοντας: «Είναι κρίμα να διαβλέπει κανείς ότι το ΣτΕ δείχνει προθέσεις αυτοκτονίας και πιο κρίμα ότι η Πολιτεία αντί να το βοηθήσει να ξεπεράσει αυτή την τρομακτική κρίση, το βυθίζει πιο βαθιά».


Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους