Newsroom

Newsroom

O Φοίβος Δεληβοριάς στο Passport – Aπό τις 17 Ιανουαρίου

Φοίβος Δεληβοριάς

foibos deliborias

O Φοίβος Δεληβοριάς καλεί τους φίλους και την ευρύτερη μουσική οικογένειά του στη σκηνή του Passport από τις 17 Ιανουαρίου και (για λίγα Σάββατα) είναι έτοιμος να τους κάνει μια μεγάλη -και επώδυνη γι’αυτόν- αποκάλυψη: είναι ο «Μπάσταρδος Γιος»!

Μετά από 25 χρόνια μουσικής αυτοβιογραφίας, ο τραγουδοποιός -παρέα με μια μπάντα 4 μουσικών που το DNA τους χάνεται στα βάθη του χρόνου-ανακατεύει τις ιστορίες του, τις επιρροές του, ρεμιξάρει τις αναμνήσεις του και μπασταρδεύει τον ήχο του για να φανεί πεντακάθαρη η –όποια- αλήθεια και να την γιορτάσουμε απροσποίητα.

Saturday Night Φοίβος, λοιπόν και –σε μια παραλλαγή του γνωστού παιχνιδιού «Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο»- αφήνουμε απ’έξω μαφιόζους, ρουφιάνους κι αστυνομικούς και κάνουμε τη νύχτα δική μας υπόθεση. Ως γνωστόν, μετά το τέλος του κυρίως προγράμματος, ο Δεληβοριάς γίνεται Ντελιβεράς και εκτελεί παραγγελίες ως τον πρωϊνό καφέ (και την ψήφο) της Κυριακής .

Μαζί του οι ένδοξοι μπάσταρδοι: Κωστής Χριστοδούλου-πλήκτρα, Σωτήρης Ντούβας-τύμπανα, Yoel Soto-μπάσο, Γιάννης Πουπούλης-κιθάρες, ούτι, Γιάννης Πετρόλιας-ήχος, Ήχος σκηνής: Τάσος Μπότσιος, Φώτα: Χουάν Χριστοδουλάκης 

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…