Ο Δεληβοριάς έβαλε ξανά στο στούντιο της ΕΡΤ τον «κουκουλοφόρο» του Γραμμένου

Έξυσε παλιές πληγές ο Φοίβος Δεληβοριάς. 

φοιβος8 0

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έδωσε τη σκυτάλη της τηλεοπτικής αμηχανίας προτείνοντας να παίξει στην κιθάρα του τον «κουκουλοφόρο» του Γραμμένου, στο στούντιο του φλΕΡΤ.

Για ακόμα μια φορά, και μόνο η χιουμοριστική αναφορά στο εμβληματικό τραγούδι φέρνει σε δύσκολη θέση τους παρουσιαστές της εκπομπές και το επιτελείο Μαξίμου. Να σημειωθεί ωστόσο πως ο Δεληβοριάς απλώς πρότεινε να παίξει το κομμάτι, εν αντιθέσει με τον Σπύρο Γραμμένο, ο οποίος στο τέλος της παρουσίας του άναψε «φωτιές» με το τραγούδι «Μαμά, μπαμπά, είμαι κουκουλοφόρος».

«Α, θέλετε να το κλείσουμε το μαγαζί», απάντησε ο Σπύρος Γραμμένος, δείχνοντας ότι ήξερε καλά πως η ερμηνεία του συγκεκριμένου τραγουδιού από τη συχνότητα της ΕΡΤ, στις σημερινές συνθήκες πλήρους ελέγχου και συντηρητικοποίησης, θα προκαλούσε τους ιθύνοντες που από τον Ιούλιο του 2019 αναφέρονται απευθείας στο μέγαρο Μαξίμου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Γραμμένος πάντως δεν δίστασε και αφιέρωσε τα επόμενα δυόμισι λεπτά σε μια σχεδόν βασανιστική ερμηνεία του τραγουδιού του που περιλαμβάνει στίχους που για κάποιους μπορεί να χαρακτηριστούν… προκλητικοί. 

 

 Ακολουθεί βίντεο-ανάρτηση στο Twitter με καλεσμένο στο φλΕΡΤ τον Δεληβοριά:

 

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

κυρανάκης

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τους τριγμούς στη ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,…