Ο Φίλιππος Καμπούρης επιβεβαίωσε την πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη να κατέβει ευρωβουλευτής (video)

Θα κατέβει ή όχι τελικά υποψήφιος στις Ευρωεκλογές 2024 ο τραγουδιστής;

Σφακιανάκης

Την πρόταση που έχει γίνει στον Νότη Σφακιανάκη ώστε να κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό επιβεβαίωσε το πρωί της Κυριακής 7/4 ο πρόεδρος του κόμματος Φίλιππος Καμπούρης.

Όπως ανέφερε στην τηλεόραση του Open και την εκπομπή «Επί Τόπου» ο Φίλιππος Καμπούρης, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τραγουδιστή.

«Όντως έχουμε κάνει πρόταση, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και εγώ προσωπικά στον Νότη Σφακιανάκη. Ο ενδιάμεσος, ο οποίος μεσολαβεί για να το αν θα αποφασίσει ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας στενός του φίλος και συνεργάτης του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει και μοναδική επικοινωνία μαζί του» επεσήμανε ο πρόεδρος του κόμματος και δημοσιογράφος.

«Κάποιοι τον έχουν κατηγορήσει και τον έχουν λιθοβολήσει»

«Για εμάς είναι τιμή να έχουμε τον Νότη Σφακιανάκη στο ψηφοδέλτιό μας γιατί τον έχουμε όλα αυτά τα χρόνια να είναι μπροστά και να έχει σηκώσει πραγματικά ένα λάβαρο για την Ελλάδα και για την πατρίδα μας. Γι΄αυτό και κάποιοι τον έχουν κατηγορήσει και τον έχουν λιθοβολήσει.

 

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους