Newsroom

Newsroom

Ο φασίστας Λεπέν προκαλεί με δηλώσεις του για τον δολοφονηθέντα από τζιχαντιστές αστυνομικό

Σε μια ακόμη προκλητικότατη δήλωση προχώρησε ο Ζαν Μαρί Λεπέν, πατέρας της ακροδεξιάς υποψήφιας για την προεδρία της Γαλλίας. Ο Λεπέν, δημιουργός του φασιστικού γαλλικού Εθνικού Μετώπου, δήλωσε ότι εξεπλάγη για τον φόρο τιμής στον αστυνομικό που δολοφονήθηκε από τζιχαντιστή γιατί ήταν ομοφυλόφιλος και πιο συγκεκριμένα ότι η τελετή του φάνηκε περισσότερο σαν εγκώμιο στους ομοφυλόφιλους παρά στην Αστυνομία.

58b543361dc5240c158b46c2

Ο Λεπέν μιλούσε για τον Xavier Jugelé στον οποίο αποδόθηκαν τιμές μετά τη δολοφονία του στα Ηλύσια Παιδία, από πυροβολισμούς τζιχαντιστή. Εντύπωση κατά την τελετή για τον Jugelé είχε προκαλέσει ο αποχαιρετισμός του συντρόφου του Étienne Cardiles ο οποίος επέδειξε μεγαλείο ψυχής προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στον κόσμο.

«Γύρισα το βράδυ σπίτι χωρίς εσένα, με έναν αβάσταχτο και βαθύ πόνο. Υποφέρω, χωρίς μίσος. Θα ήθελα να πω στην οικογένειά σου ότι είμαστε ενωμένοι. Σε σένα θα ήθελα να πω ότι θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου. Ας μείνουμε αξιοπρεπείς και σε ειρήνη», είχε πει ο Cardiles για να προσθέσει απευθυνόμενος στους τρομοκράτες: «δεν θα σας δώσω το μίσος μου». «Δεν έχω αυτό το μίσος, Xavier, γιατί δεν σου ταιριάζει, γιατί δεν αντιστοιχεί σε τίποτα με όσα έκαναν την καρδιά σου να χτυπάει», είχε συμπληρώσει ο σύντροφος του αστυνομικού.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…