Ο φασίστας Βίλντερς ξαναχτυπά με προκλητική δήλωση για την Ελλάδα

Προκλητικός για ακόμα μία φορά εμφανίστηκε ο ακροδεξιός ηγέτης του Ολλανδικού «Κόμματος για την Ελευθερία» (PVV), Γκέερτ Βίλντερς, λέγοντας πως οι Έλληνες, «εξαπατούν», ξοδεύουν όλα τα χρήματα τους «σε σουβλάκι και ούζο» και εν συνεχεία ζητούν δανεικά από τους Ευρωπαίους.

594a5d831dc524cc548b47b2

Την συγκεκριμένη άποψη εξέφρασε ο Γκέερτ Βίλντερς, σε ερώτηση προς τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ αποκαλώντας παράλληλα την Ελλάδα «πηγάδι δίχως πάτο».

Η ερώτηση κατατέθηκε στις 19 Ιουνίου από τον Βίλντερς και άλλους δύο βουλευτές, τους Βίκυ Μάγιερ και Τόνι βαν Ντάικ, και αφορά τη δόση των 8,5 δισ. ευρώ που αναμένεται να λάβει η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ζητούν από τον Γερούν Ντάισελμπλουμ να τους ενημερώσει για το πώς εξηγεί στον Ολλανδό φορολογούμενο ότι μια χώρα που πρέπει να εξοφλήσει το χρέος της με νέο χρέος εξακολουθεί να μπορεί να υπολογίζει στα χρήματα των Ολλανδών φορολογουμένων.

«Συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάτε κοινωνικά επιδόματα; Αν ναι, πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται άλλο πια για την απάτη και την εξαπάτηση τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα;».

Η ερώτηση καταλήγει: «Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές προς την Ελλάδα ότι η Ολλανδία δεν θα πληρώσει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε αυτό το πηγάδι δίχως πάτο;» 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…