Newsroom

Newsroom

Ο Φαήλος ευχαριστεί για τον …"κατακλυσμό" μηνυμάτων (βίντεο)

Ο ιδρυτής της «Νέας Δεξιάς» Φαήλος Κρανιδιώτης, ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο στο οποίο μιλάει για θερμή υποδοχή του κόμματός τους, ενώ τους προσκαλεί στα νέα γραφεία για να γνωριστούν από κοντά.

575c24621dc524405b8b4773

Εκτός από το βίντεο που ανήρτησε ο διαγραμμένος από τη Νέα Δημοκρατία, αρχηγός της Νέας Δεξιάς, στην ιστοσελίδα του κόμματος ανέβασε ευχαριστήριο βίντεο και η ομάδα επικοινωνίας του κόμματος:

Προς τους πιστούς μας φίλους,

Ελπίζουμε να έχετε όλοι ένα καλό καλοκαίρι. Η χώρα μας διέρχεται τεράστιες δυσκολίες και το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι κουράγιο, πίστη και ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Πίστη στον εαυτό σας, στις οικογένειές σας, στα παιδιά σας, στο έθνος μας. Γιατί αυτό το έθνος – όχι απλά ο εφήμερος λαός, αλλά αυτοί που υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν ως μέλη της μεγάλης ελληνικής οικογένειας – είναι που μας κρατούν ζωντανούς και ενωμένους σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ είναι εδώ για να υποστηρίξει αυτούς τους παραδοσιακούς δεσμούς μας. Όχι από ιδεοληψία αλλά επειδή στην πράξη είναι τα μόνα στοιχεία που λειτουργούν στο διηνεκές διασφαλίζοντας σε όλους μας την επιβίωσή μας όχι απλά ως άτομα αλλά ως ΕΛΛΗΝΕΣ”.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Η ομάδα επικοινωνίας

της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ