Ο Ευαγγελάτος «αρπάχτηκε» με τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη των σκύλων: «Είναι επιχείρημα αυτό; Δεν θέλω να συνεχίσω» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε ο Νίκος Ευαγγελάτος

profile player 960x540 4

Χαμός on air στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς στην κάμερα του Mega βγήκε για να μιλήσει ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας κάποια αμφιλεγόμενα πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Πατούνας ανέφερε ότι η επίθεση των σκύλων έγιναν εξαιτίας ενός αλυσοπρίονου που ακουγόταν σε διπλανό σπίτι, καθώς όπως αναφέρει οι σκύλοι άκουσαν τον θόρυβο, τρόμαξαν και επιτέθηκαν στη 50χρονη.

Αμέσως ο Νίκος Ευαγγελάτος πήρε τον λόγο, ρωτώντας τον αν όταν ανοίγει κάποιος ένα αλυσοπρίονο κινδυνεύει από επίθεση σκύλων, με τον κ. Πατούνα να τονίζει ότι κάτι τέτοιο είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Τότε, ο παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε ποιος επιστήμονας έχει πει κάτι τέτοιο, με τον δικηγόρο να λέει ότι αν μπει κανείς στο ίντερνετ θα το δει. Κατευθείαν ο παρουσιαστής της εκπομπής τόνισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει, κλείνοντας τη σύνδεση.

Δείτε τον καυγά