Ο «εθνικός αστυφύλακας» των Τηλεπαραθύρων

Με τόσα λεφτά από την Λίστα Πέτσα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ λογικό είναι να αλλάξουν οι κανόνες στις τηλεοπτικές εκπομπές ενημέρωσης. Πλέον ο Άδωνης Γεωργιάδης με τον νέο του ρόλο, θα επιλέγει εκείνος τους καλεσμένους.  

adonis 1

Πολλά ακούστηκαν και ειπώθηκαν για τις απειλές του Άδωνη Γεωργιάδη να μην επιτρέψει   να βγει στον αέρα του Mega , εκπρόσωπος καταληψιών μαθητών, την ώρα που βρισκόταν και αυτός σε ζωντανή σύνδεση, τους δύο  δημοσιογράφους  του σταθμού…  να υπακούσουν στις εντολές του.

 

 

Ο  εθνικός παιδονόμος συνέχισε τον  ακροδεξιό του μονόλογο -γάβγισμα-  και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», καθώς οι δημοσιογράφοι  του θύμισαν τις δηλώσεις του Προέδρου της ΟΛΜΕ, για τις καταλήψεις. με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να τους κατσαδιάζει λέγοντας τους :«Θα έπρεπε να ντρέπεστε σε σας το λεω». Kαι σε αυτήν την περίπτωση οι δημοσιογράφοι δεν σήκωσαν ανάστημα, απλά προσπάθησαν να απολογηθούν. 

Είναι γνωστό ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης στραβώνει με το διάλογο, όταν  όλα δεν είναι ελεγχόμενα και όπως τα θέλει ο ίδιος και η κυβέρνηση Μητσοτάκη,  για να μπορεί να περνάει άφοβα ο γκεμπελισμός τους. Μπορεί οι δημοσιογράφοι των 2 τηλεοπτικών εκπομπών να προσπάθησαν,  τηλεοπτικά, δημοσιογραφικά και πολιτικά, να φέρουν σε διάλογο έναν υπουργό και μια μαθήτρια, η και να ανοίξουν διάλογο για τις καταλήψεις να είχε ενδιαφέρον-αν είχε τελικά τελεσφορήσει-αλλά υπολόγισαν χωρίς το πραγματικό «αφεντικό»

Γιατί η Λίστα Πέτσα αυτόν τον σκοπό είχε. Να πληρωθούν συγκεκριμένα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για να περνούν την αυταρχικότερη κυβερνητική γραμμή, χωρίς αντιδράσεις και διαλόγους με σκοπό να καλλωπίζουν και να ωραιοποιούν την καταστροφική  πολιτική της κυβέρνησης.  Για αυτό όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από την νόρμα οι δυο εκπομπές και δημοσιογράφοι, αμέσως ο Άδωνης ως νέος αστυφύλακας των ΜΜΕ τους επανέφερε στην πραγματικότητα.

Για πολλούς οι αντίδραση των δημοσιογράφων από τα  γαβγίσματα του Άδωνη, χαρακτηρίζεται ως και ημέρα διασυρμού της ελληνικής δημοσιογραφίας. Ναι μπορεί να ειπωθεί και αυτό, όμως δυστυχώς… δημοσιογράφοι-κανάλια-είναι αναγκασμένοι να υπακούσουν σε εντολές (σ.σ βαρύς ο χαρακτηρισμός), θέτοντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία σε δεύτερη μοίρα…

 Άλλωστε, όταν πληρώνεις απαιτείς να έχεις και την ανάλογη εξυπηρέτηση. Θα μου πεις δεν τα παίρνουν οι υπάλληλοι αλλά τ αφεντικά. Είναι πολύς καιρός όμως που υπάλληλοι ταυτίζονται με τα αφεντικά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη  αυτό επεδίωξε,  και όσοι δεν υπακούν θα έχουν να κάνουν με τον εθνικό αστυφύλακα, των Άδωνη (σ.σ του βρήκανε νέο ρόλο του υπουργού στο αναβαθμισμένο  Υπερυπουργείο διακόσμησης και Τηλεπαραθύρων).  

Δυστυχώς όμως όσους αστυφύλακες, παιδονόμους, και παντός φύσεως ειδικούς ”ράμπο” να βάλει η κυβέρνηση, και να θεωρεί ότι με χρήματα ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ, η πραγματικότητα ωστόσο δεν ελέγχεται και οι πολίτες πάντα θα έχουν και άλλους τρόπους να για να ακουστούν και να κάνουν διάλογο.  Κάποια στιγμή τα λεφτά θα σωθούν… και τότε τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ θα στρίψουν την πλάτη τους στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ήδη ξεκίνησαν,  όπως το δεξιό… Πρώτο Θέμα, που έφτασε σε σημείο να κατηγορεί την κυβέρνηση για φίμωση των δημοσιογράφων.

Η αρχή τους τέλους της κυβερνητικής προπαγάνδας είναι μπροστά…

 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Ektakti Epikairotita 0 1

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Δύσκολες θα είναι οι καιρικές συνθήκες σε πολλές περιοχές της χώρας την Παρασκευή και το…

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

Μανιου

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

«Η απώλεια του οπτικοακουστικού υλικού οφείλεται σε απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας από τον Εισαγγελέα»,…

Βραζιλία: Eίχε πεθάνει δύο ώρες πριν ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο 3.000 ευρώ (video)

Βραζιλία

Βραζιλία: Eίχε πεθάνει δύο ώρες πριν ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο 3.000 ευρώ (video)

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα», φαινόταν να λέει…

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

Αναστασοπούλου

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

«Να πούμε ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δέχονται ασύλληπτη επίθεση από τους λεγόμενους "κομματικούς στρατούς"…