Ο Ερντογάν τιμώρησε…τους φίλους της Φενέρ μετά τα συνθήματα εναντίον του!

Οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε διαμαρτυρήθηκαν κατά της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τους επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στο ερχόμενο ματς με την Καϊσέρισπορ.

fenerbahce turkey

Στην Τουρκία υπάρχει οργή κατά της κυβέρνησης Ερντογάν, μετά τον φονικό σεισμό, ο οποίος άφησε πίσω του πάνω από 45.000 νεκρούς, εκατομμύρια άστεγους και συντρίμμια. Με τους φίλους της Φενέρμπαχτσε να αντιδρούν, μετά από αυτούς της Μπεσίκτας, οι οποίοι ζήτησαν την παραίτηση της κυβέρνησης με συνθήματα από τις κερκίδες, στην αναμέτρηση με την Αντάλιασπορ.

Στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Κόνιασπορ στις 26 Φεβρουαρίου, οι φίλοι της πρώτης εξέφρασαν την οργή τους κατά της τουρκικής κυβέρνησης. «Ψέματα, εξαπάτηση, έχουν περάσει 20 χρόνια, παραιτηθείτε!», ήταν το μήνυμα των οπαδών της Φενέρ.

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν έμεινε ατιμώραητη, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τους «κόβει» το γήπεδο. Συγκεκριμένα, η Φενέρμπαχτσε έχασε το δικαίωμα να έχει οπαδούς στο ερχόμενο εκτός έδρας ματς με την Καϊσέρισπορ, στις 4 Μαρτίου.

Η απόφαση πάρθηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας της Επαρχίας Καϊσέρι, χωρίς να κάνει αναφορά σε αυτά τα αντικυβερνητικά συνθήματα, αλλά όπως αναφέρουν στην Τουρκία υπαγορεύτηκε από την κυβέρνηση ως «απάντηση» στις διαμαρτυρίες

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, 2ος στη βαθμολογία του τουρκικού πρωταθλήματος, πίσω από τη Γαλατασαράι, κατήγγειλε με ανακοίνωσή του μια «απαράδεκτη» απόφαση, καλώντας τις αρχές να την αναθεωρήσουν. «Ως Αθλητικός Όμιλος Φενερμπαχτσέ, δεν μπορούμε να αποδεχτούμε αυτήν την απαράδεκτη απόφαση», τόνισε σε ανακοίνωση της η Φενέρ, η οποία ζήτησε κάλεσε τις αρχές να την αναθεωρήσουν.

 

Την Κυριακή, οπαδοί της Μπεσίκτας, ενός άλλου μεγάλου συλλόγου στην Κωνσταντινούπολη, ζήτησαν επίσης την παραίτηση της κυβέρνησης με συνθήματα από τις κερκίδες.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε χθες συγγνώμη από τους κατοίκους της επαρχίας Αντίγιαμαν (νοτιοανατολικά), μίας από τις πλέον πληγείσες τουρκικές επαρχίες από τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου, αποδίδοντας τις καθυστερήσεις στην άφιξη βοήθειας στην «κακαταστροφικότητα των δονήσεων και των κακών μετεωρολογικών συνθηκών».

 

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης