Ο επιτελικός «εγκέφαλος» της ακροδεξιάς έχει όνομα: Αντώνης Σαμαράς!

Mπορεί ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα του 12ου συνεδρίου της ΝΔ να είπε ότι οι αντίπαλοί του πρέπει να ηττηθούν για τις ιδέες τους, κλείνοντας το μάτι...στην ακροδεξιά, όμως  ο προκάτοχός του, Αντώνης Σαμαράς, άνοιξε  την κερκόπορτα του φασισμού οριστικά.

Σαμαράς

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του Συνεδρίου της ΝΔ,χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα επικίνδυνο.  

Μιλώντας σε πολύ αυστηρό είπε πως ο κ. Τσιπρας «δεν έχει κόκκινες γραμμές, ό,τι του ζητάνε τους το δίνει. Δεν το κάνει από ανάγκη, είναι επιλογή του δεν πιστεύει στο  έθνος».  Συνεχίζοντας την επίθεση στον πρωθυπουργό ανέφερε: «Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι οι πρωταγωνιστές της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης. Είναι εκείνοι που κλαίνε στο κανάλι τους, την ΕΡΤ, γιατί έχασε το ΕΑΜ τη μάχη της Αθήνας, χωρίς να σκέπτονται τι θα είχε γίνει αν δεν είχε χάσει… Είναι αυτοί που παρακολουθούν σαν θεατές το σχέδιο αφελληνισμού του Έντι Ράμα. Είναι αυτοί που αγνοούν τον Παύλο Μελλά και αυτοί που δεν ένιωσαν ποτέ την ορθοδοξία σαν κομμάτι της ταυτότητάς μας… Σκορπούν την πατρίδα και τις αξίες τους με τον λαϊκισμό τους. Και βέβαια, είναι αυτοί που το παίζουν «προστάτες των φτωχών». Από την άλλη γεμίζουν, βέβαια, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για την παρέα τους με χλιδάτα εδέσματα: Αν εγώ είχα επιτρέψει εγώ τέτοιο μενού πολυτελείας στη δική μου εποχή, ο Τσίπρας θα χάλαγε τον κόσμο. Αλλά τώρα… «Χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη».

Κάνοντας έμμεση αναφορά στην υπόθεση Novartis, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε: «Να θυμούνται ότι εγώ δεν ξεχνάω και να ξέρουν ότι όταν λέω πως θα τους πάω μέχρι τέλους το εννοώ».

Η υπόλοιπη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, κινήθηκε στον ιδεολογικό πυρήνα της ΝΔ που αποτελούν την ρητορική του εθνικισμού και της ακροδεξιάς

Τελικώς ο Αντώνης Σαμαράς τα είχε σχεδιάσει όλα μια χαρά. Βρήκε τον Μητσοτάκη, το έβαλε στην βιτρίνα ως φιλελεύθερο αυτοφωράκια και από πίσω αλωνίζουν οι ακροδεξιοί και  οι φασίστες. Του επέβαλε και  τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο μαζί με τον Βορίδη και όλα πήραν τον δρόμο τους. Χωρίς επιστροφή…

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

ΑTHENS Conference League

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

Σε ποια περίπτωση οι εργαζόμενοι πληρώνονται αν δεν καταφέρουν να πάνε στη δουλειά τους εξαιτίας…