Ο ενορχηστρωτής των βίαιων επεισοδίων στις ΗΠΑ είναι φίλος της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

Οι σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τους απανταχού της γης νεοναζί είναι γνωστές, όσο κι αν οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες τις αρνούνται. Δυστυχώς γι’ αυτούς αποδεικνύεται πως έχουν σχέσεις και μάλιστα πολύ καλές ακόμη και με τον νεοναζί Μάθιου Χάιμπαχ ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ είναι ο ενορχηστρωτής της επίθεσης στη Βιρτζίνια που στοίχισε τη ζωή σε μια νεαρή γυναίκα.

5992f8011dc5244d018b4579

Ο 26χρονος ακροδεξιός, είναι επικεφαλής μιας ομάδας νεοναζί με το όνομα «Traditionalist Worker party». Πρόκειται δε για καλό φίλο της Χρυσής Αυγής, αφού όπως αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών έχει φιλοξενηθεί από τον Νίκο Μιχαλολιάκο στο γραφείο του στη Βουλή. Η ίδια η Χρυσή Αυγή βέβαια δηλώνει άγνοια για τον αμερικανό νεοναζί, οι φωτογραφίες όμως αποτελούν αδιάψευστό τεκμήριο.

Βέβαια όταν αποκαλύφθηκε από ρεπορτάζ της Real News η συνάντησή του με τον Μιχαλολιάκο, η ναζιστική οργάνωση έσπευσε να δηλώσει ότι πρόκειται για «έναν υπερδραστήριο εθνικιστή στην Αμερική που μάχεται για την Πατρίδα και τη φυλή του. Έχει υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό και είναι συνεπής οικογενειάρχης». Αλλά και ο ίδιος ο Μάθιου Χάιμπαχ, στην ιστοσελίδα του περηφανεύεται που το «κόμμα» του έχει στενούς δεσμούς με την ελληνική οργάνωση.



Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…