«Ο ενοχλητικός Θανάσης Καρτερός»

Aπαντηση στη σεξιστική χυδαιότητα από φιλοκυβερνητικό εντολοδόχο στο twitter, έδωσε η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του, Θανάση Καρτερού.«Οταν οι σφουγγαρίστρες της εξουσίας, λυμαίνονται τις κρατικές θεσούλες», αναφέρει δηκτικά, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος.

thanasis karteros 2

Σε ανάρτηση της η Ευγενία Λουπάκη, απαντά στη σεξιστική χυδαιότητα που δέχθηκε από κυβερνητικό εντολοδόχο στο twitter που δηλώνει δημοσιογράφος και καταδέχεται θεσούλες κρατικές, όπου νάναι αρκεί να βγαίνει το μεροκαματάκι

 

Στην ανάρτηση της η Έυγενία Λουπάκη αναφέρει

«Ο ενοχλητικός Θανάσης Καρτερός.

 Εκ των υστέρων κατάλαβα χθες, ότι η ξαφνική επίθεση εναντίον μου από κάτι σφουγγαρίστρες της κυβέρνησης, ενώ βρίσκομαι σε διακοπές και δεν είχα γράψει κάτι πολιτικό, οφειλόταν σε γραμμή “χτυπήστε τον Θανάση Καρτερό”. Γιατί ο Θανάσης είχε ενοχλήσει και πάλι-αυτή τη φορά μαθαίνω έξαλλος ο ίδιος ο Μητσοτάκης- με άρθρο του περί της οικογενειακής σαπουνόπερας της δυναστείας Μητσοτάκη. Και είχε χτυπήσει κέντρο, γράφοντας ότι κανένας πρωθυπουργός στο παρελθόν, ανεξαρτήτως κόμματος δεν χρησιμοποίησε έτσι την οικογένειά του- δεν επεκτείνομαι θα βάλω το άρθρο στα σχόλια.

Εξεμάνη λοιπόν, ο 6 μηνών πολιτικός εξόριστος και διέταξε το κόμμα του να βγάλει ανακοίνωση κατά του δημοσιογράφου. Κατόπιν εξαπέλυσε καταιγίδα πανομοιότυπων δημοσιεύσεων με τον ίδιο τίτλο σε δεκάδες σάιτ και υποσάιτ και ανθυποσάιτ “νέο κρεσέντο χυδαιότητας από τον Καρτερό” που επιτίθεται λέει, ακόμα και στα παιδιά του Μητσοτάκη. (Οποιος το διαβάσει και βρει μια χυδαιότητα ή μια επίθεση στα παιδιά του πρωθυπουργού κερδίζει θέση μετακλητού στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ.)

Αλλά το θέμα μου είναι άλλο: ότι η ξαφνική επίθεση σε βάρος της “συζύγου Καρτερού” ή της “συντρόφου Καρτερού” έγινε σε απάντηση της υποτιθέμενης επίθεσης Καρτερού στην οικογένεια Μητσοτάκη. Ο Καρτερός διαπράττει χυδαιότητα όταν “επιτίθεται” στην “σύζυγο Μητσοτάκη” αλλά όταν τα πρωτόζωα -που λέει τόσο εύστοχα η Elena– επιτίθενται στην πρώην σύζυγο Καρτερού, παρουσιάζοντάς την μάλιστα ως νυν, είναι απλώς Παρασκευή. 

Δεν θα σταθώ εδώ στη χυδαία σεξιστική αντιμετώπιση μιας 40χρονης δημοσιογραφικής πορείας. Θέλω να πω δυο λόγια για τον ενοχλητικό Θανάση Καρτερό: Οταν ο Μητσοτάκης ήταν 6 μηνών πολιτικός εξόριστος στο Παρίσι, ο Καρτερός ήταν 20 χρονο παλικαράκι στις φυλακές της Χούντας με δύο στρατοδικεία. Οταν ο Μητσοτάκης έχει 136 ακίνητα ο Καρτερός δεν έχει ούτε ένα. Οταν οι σφουγγαρίστρες της εξουσίας, λυμαίνονται τις κρατικές θεσούλες και συνωστίζονται στα υπόγεια του Μαξίμου, ο Καρτερός πήγε ως επικεφαλής του Γραφείου Τύπου, αφού ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από τη σύνταξή του, που ήταν πολύ μεγαλύτερη του μισθού που έλαβε εκεί. Κυκλοφορεί ακόμα με το Renault Clio, που αγοράσαμε το 1996 και μένει στο νοίκι. Αρθρογραφεί στην ΑΥΓΗ απολύτως αμισθί και ποτέ δεν φλερτάρησε με το βουλευτιλίκι. Αντιλαμβάνεστε γιατί ενοχλεί τόσο

Επί προσωπικού, τώρα: Αυτοί που μου επιτίθενται προσπαθώντας να πλήξουν τον Καρτερό αν και ξέρουν ότι έχουμε χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια, μάλλον έχουν δίκιο: είναι ο υπέροχος πατέρας του υπέροχου παιδιού μου, ο πιο έξυπνος, λεβέντης και κιμπάρης άντρας που έχω γνωρίσει, ο πιο ανιδιοτελής άνθρωπος, είναι ο αγαπημένος μου σύντροφος και φίλος, είναι οικογένειά μου για πάντα. 
Και σας έχουμε γραμμένους οικογενειακώς, στις καλοκαιρινές μας σαγιονάρες
».

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…