Ο εναλλακτικός μελισσοκόμος που άδειασε…. τους παρουσιαστές στον ΣΚΑΙ (video)

Ο εναλλακτικός μελισσοκόμος που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις των αγροτών, αντέκρουσε την άβολη και ντροπιαστική ερώτηση που του έγινε.

melisokomos

Ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος από την Καρδίτσα, που είναι ενεργός στον τομέα της μελισσοκομίας, προσέλκυσε το ενδιαφέρον με το σπάνιο χτένισμα του, και ράστα στα μαλλιά του. Ως αποτέλεσμα, κλήθηκε στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» στον σταθμό ΣΚΑΪ, που κλήθηκε να μιλήσει τόσο για τη νοθεία με σιρόπια στο μέλι, λόγω της ακρίβειας, όσο και για τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Διαβάστε επίσης-Κινητοποιήσεις αγροτών: Viral o θεούλης μελισσοκόμος στον ΣΚΑΪ με την ιδιαίτερη κόμμωση

Παρότι ο πολύ καλά ενημερωμένος αγρότης εξηγούσε αναλυτικά τι συμβαίνει με το μέλι, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ αποφάσισε να τον διακόψει και να τον ρωτήσει κάτι εντελώς άσχετο, σχετικά με την κόμη του και τα ράστα του.

Ο κ. Γιαννακόπουλος απόλυτα ψύχραιμος αντέκρουσε την άβολη και μάλλον ντροπιαστική ερώτηση, σε μία περίοδο αγροτικών κινητοποιήσεων, επαναφέροντας την κουβέντα στο μέλι, τονίζοντας ότι είναι πιο σημαντικό να μιλήσουν για τα θέματα του κλάδου. Όσο ο μελισσοκόμος έδειχνε στον δημοσιογράφο πώς να κάνει σωστά τη δουλειά του, ο δημοσιογράφος έλεγε μόνο «αλίμονο» προσπαθώντας να μαζέψει τα αμάζευτα…

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…