Ο "εμφύλιος" καλά κρατεί στη ΝΔ - έκκληση Γεωργιάδη στο twitter προς τους ακολούθους του

Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η «εμφύλια» διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο Μοσχάτο μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη για τους κομμουνιστές και την αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου ο οποίος χαρακτήρισε τα λεγόμενα του αντιπρόεδρου του κόμματος «λάθος».

NewsRoom 25/10/2016 | 19:35

Από το πρωί σήμερα επικρατεί αναβρασμός στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γεγονός που αποτυπώνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φαίνεται μάλιστα πως πολλοί ακόλουθοι του Άδωνη Γεωργιάδη, επιτίθενται στον Γιώργο Κουμουτσάκο για το «άδειασμα» που επεφύλασσε στον αντιπρόεδρο.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από ανάρτηση του Γεωργιάδη στο twitter, ο οποίος κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς φίλους του να μην κάνουν σχόλια κατά του εκπροσώπου του κόμματος. «Παρακαλώ πολύ τους όποιους διαδικτυακούς μου φίλους, δεν θελω να διαβάζω σχόλια κατά του φίλου μου Γιώργου Κουμουτσάκου, αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», γράφει συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Η έκκληση Γεωργιάδη βέβαια μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους: είτε ως αποδοχή του λάθους και κατανόηση της αντίδρασης της ηγεσίας του κόμματος που προσπάθησε να αντιμετωπίσει κατά το δυνατόν χλιαρότερα τα λεγόμενά του, είτε ως επίδειξη δύναμης, αφού αν μη τι άλλο, ο Άδωνις Γεωργιάδης αφήνει να εννοηθεί ότι μεγάλο μέρος του κόσμου της ΝΔ τον στηρίζει.

Αυτό που πάντως που σίγουρα δεν μπορεί να αρνηθεί ο κ. Γεωργιάδης, είναι η κρίση που προκάλεσαν στο εσωτερικό της ΝΔ οι δηλώσεις του.