Ο «εκπρόσωπος της ΝΔ», Γιάννης Πρετεντέρης ξαναχτύπησε, αλλά τον αποτελείωσε ο Τσίπρας!

Η μεγάλη η προσπάθεια του κ. Πρετεντέρη να «στριμώξει» τον κ, Τσίπρα στην αποψινή συνέντευξη, έπεσε στο κενό

prente

Για μια ακόμη φορά το επικοινωνιακό υποστύλωμα της κυβέρνησης, Γιάννης Πρετεντέρης, προσπάθησε να περάσει την προπαγανδιστική άμυνα του συστήματος Μητσοτάκη στην συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, στο Mega. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε ου ολίγες φορές να «στριμώξει» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η ακόμα και να τον ειρωνευτεί… αλλά βρήκε τοίχο. Ο Αλέξης Τσίπρας τον περίμενε στην γωνία με αποστομωτικές απαντήσεις, κάνοντας τον να τον κοιτάζει απορημένος.

Η πρώτη επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στην αρχή της συνέντευξής του,, όταν ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «αλαζόνα», με τον Πρετεντέρη να θεωρεί τη λέξη «βρισιά».

«Μα, γιατί τον βρίζετε;», τον ρώτησε.

«Για να το πω μαλακά, αν σας ταράζουν τα λόγια μου… Είναι θέση, είναι άποψη», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην ερώτηση.

«Τι άλλο έπρεπε να τον πείτε;», είπε στον Τσίπρα ο δημοσιογράφος, με τη Ράνια Τζίμα να παίρνει θέση και να λέει ότι «δεν ενστερνίζεται», προφανώς εννοώντας, ότι δεν τη θεωρεί βρισιά, προχωρώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με τον Παύλο Πολάκη και κάποιους από τους χαρακτηρισμούς του.

Ο Γιάννης Πρεντεντέρης όμως δεν έμεινε εκεί, και   συνέχισε την προσπάθεια υποβάθμισης του σκανδάλου το υποκλοπών, όταν έκανε τα πάντα για να αποδομήσει την απάντηση στο αν θα μπει στο κέντρο της προανακριτικής ο Μητσοτάκης, όταν έκανε αναφορά περί ευθυνών στον κ. Ράμμο ενώ με απαξίωση είπε στην Ράνια Τζίμα, που επέμενε να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας αν θα πάει τον απερχόμενο πρωθυπουργό σε προανακριτική για το σκάνδαλο, ανέφερε: ”Ας απαντήσει μετά..”

Η κορυφαία στιγμή του «εκπρόσωπου της ΝΔ» στο Mega κανάλι,  ήταν όταν προσπάθησε να κάνει συμψηφισμό και να ξεπλύνει το έγκλημα στα Τέμπη αλλά και να καλύψει την αισχρή δήλωση του Πρωθυπουργού που έβαλε στο στόχαστρο τους συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας, με την ποινή στον Νίκο Παππά, με την Ράνια Τζίμα να αντιδρά , παίρνοντας όμως πληρωμένη απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα: «αφήστε τον κ. Σκέρτσο να κάνει τον συνήγορο του κ. Μητσοτάκη»

 

Φυσικά όπως ήταν επόμενο το Beef τόσο της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη, εξερέθισε τους χρήστες στο Twitter. Οι χρήστες σχολίασαν με το δικό τους καυστικό τρόπο τα όσα έγιναν στο στούντιο του Mega με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και τον Γιάννη Πρεντεντέρη

    • Χαρακτηριστικά τιτιβίσματα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…