Ο Εισβολέας στηρίζει Βαξεβάνη και «χώνει άγρια»- Ακούστε το τετράστιχο που έφτιαξε (video)

«Δεν γίνεται να αποκαλύπτεις ένα σκάνδαλο και αντί να κάτσουν να το ψάξουν να σε λένε τρομοκράτη»

NewsRoom 21/01/2022 | 17:44

Τη στήριξή του προς τον Κώστα Βαξεβάνη για τις διώξεις που αντιμετωπίζει έδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο γνωστός ράπερ Εισβολέας, με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Εισβολέας στο μήνυμά του τονίζει ότι «δεν γίνεται να αποκαλύπτεις ένα σκάνδαλο και αντί να κάτσουν να το ψάξουν να σε λένε τρομοκράτη, δε γίνεται, απλά! Παιδιά, αυτή τη στιγμή γκρεμίζεται αυτό που λένε Δημοκρατία και ή θα πάρουμε θέση, ή θα μείνουμε αμέτοχοι».

Μάλιστα στο τέλος του βίντεο αφιερώνει στον Κώστα Βαξεβάνη και ένα τετράστιχο που έγραψε ειδικά για αυτή την περίπτωση.

Στο βίντεο ο Εισβολέας λέει: 

«Το πρώτο πράγμα που συμβαίνει όταν ανεβαίνει στην εξουσία ένα χουντικό καθεστώς είναι να φέρνει τη λογοκρισία, να βασανίζει και να φυλακίζει κόσμο που τάσσεται απέναντι σ' αυτό. Αυτό που συμβαίνει ακριβώς δηλαδή με τον Κώστα τον Βαξεβάνη. Εγώ τον υποστηρίζω κι όχι μόνο λόγω πολιτικών πεποιθήσεων, αλλά γιατί είμαι άνθρωπος πάνω απ' όλα και πιστεύω στην ελεύθερη έκφραση που είναι βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας. Δε γίνεται να φοβάσαι να πεις την αλήθεια σου, να φοβάσαι να ασκήσεις κριτική απέναντι σε αυτούς που σε κυβερνούν για να μη σου κατεβάσουν τις σελίδες ή το facebook ή δε ξέρω και εγώ τι. Δεν γίνεται να αποκαλύπτεις ένα σκάνδαλο και αντί να κάτσουν να το ψάξουν να σε λένε τρομοκράτη, δε γίνεται, απλά! Παιδιά, αυτή τη στιγμή γκρεμίζεται αυτό που λένε Δημοκρατία και ή θα πάρουμε θέση, ή θα μείνουμε αμέτοχοι. Θα κλείσω με ένα στιχάκι αφιερωμένο στον Κωστή:

Να αποκαλύπτεις με στοιχεία την αλήθεια, 
και να σε κλείνουν σε μπουντρούμι φυλακής
Αυτοί να λένε μύθους, φίδια και παραμύθια
και το τέλος να φαίνεσαι εσύ ο παραμυθατζής

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Λ... (@liakos_isvo)