Ο εγωιστής Γίγαντας και η αγάπη του - Παιδική Παράσταση για τους πρόσφυγες

Την Κυριακή 3/4 καλούμε όλους τους φίλους σε μια αλυσίδα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, προσφέροντας ό,τι μπορείτε από τρόφιμα-φάρμακα και παιχνίδια, αντί εισιτηρίου, παρακολουθώντας την παιδική παράσταση Ο εγωιστής Γίγαντας και η αγάπη του, στο Αλκυονίς new star art cinema.

NewsRoom 29/03/2016 | 17:26

Η NEW STAR αγκαλιάζει την τέχνη του θεάτρου εγκαινιάζοντας τη σκηνή της Αλκυονίδας με την παιδική παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας και η αγάπη του»,βασισμένη στο τρυφερό παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ «Ο Εγωιστής Γίγαντας». Το αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ γίνεται θεατρικό έργο που αφηγείται με μουσική και τραγούδι στα παιδιά, μια ιστορία για την απλότητα του εγωισμού και τη δυσκολία της αγάπης. Την διασκευή του παραμυθιού υπογράφει η Κωνσταντίνα Βαρσάμη, τη σκηνοθεσία ο Λευτέρης Γιοβανίδης, Σκηνικά-Κοστούμια η Λίνα Καρανικολάου και τη μουσική η Ερωφίλη.

Κάποτε, αλλά όχι πολύ παλιά, ζούσε έξω από την πόλη ένας παράξενος γίγαντας. Ήταν πολύ ψηλός, όχι πολύ χοντρός αλλά λίγο θυμωμένος. Όταν γεννήθηκε η μαμά του είπε «πω πω τι ψηλό παιδί... δεν θα χωράει στο κρεβάτι του». Κι ο γιατρός είπε «μα θα γίνει γίγαντας!». Και έγινε. Ένας Εγωιστής Γίγαντας. Για καλή του τύχη εμφανίστηκε μπροστά του η Αγάπη. Χρειάστηκε κι ένας γιατρός. Έτσι δεν γίνεται πάντα; Συμβαίνει και στα καλύτερα παραμύθια. Να συναντιούνται κάποιοι καλοί και κάποιοι περισσότερο καλοί. Σε έναν κήπο που άλλοτε ανθίζει και άλλοτε μαραίνεται όλα είναι τόσο πιθανά όσο και απίθανα...

Παίζουν: Στέλλα Γρίβα, Γιώργος Κρήτος, Nικόλας Στραβοπόδης, Γιάννης Δαμάλας

Σε έναν κήπο που άλλοτε ανθίζει και άλλοτε μαραίνεται όλα είναι τόσο πιθανά όσο και απίθανα...

Για να σιγουρευτούμε πως τα αισθήματα αλλάζουν με τον καιρό. Το ίδιο και οι ιστορίες...