Ο Δρίτσας απάντησε στον αντικομμουνιστικό... οίστρο του Τασούλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν άφησε αναπάντητο το αντικομμουνιστικό κρεσέντο του βουλευτή της ΝΔ, Κ. Τασούλα, από το βήμα της Βουλής ο Θεόδωρος Δρίτσας, κάνοντας λόγο για θλιβερό γεγονός.

NewsRoom 28/03/2017 | 15:13

Πριν ξεκινήσει την αγόρευσή του επί των εξοπλιστικών προγραμμάτων επί Γιάννου Παπαντωνίου και την επικείμενη Προανακριτική Επιτροπή που αναμένεται να συσταθεί, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας σχολίασε την τοποθέτηση του κ. Τασούλα, ο οποίος ισχυριζόταν πως ο Νίκος Μπελογιάννης δεν αγωνιζόταν με πυξίδα τη δημοκρατία.

«Ο Βουλευτής της ΝΔ νωρίτερα δικαιολόγησε και επικύρωσε τη θανατική καταδίκη και την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο κ. Τασούλας έχει το θάρρος της γνώμης του και την λέει ευθαρσώς, αλλά μετά από τόσες δεκαετίες να δικαιώνεται το μετεμφυλιακό κράτος, σε μια στιγμή μάλιστα που με πρωτοβουλία της Βουλής και του προέδρου της, που υπερβαίνει τα όρια μιας παράταξης και ενός κόμματος, ποιος μπορεί να κατηγορήσει την Αριστερά για διχασμό;».

Και συνέχισε ρωτώντας: «Δεν συζητώ για την πολιτική εκπροσώπηση του δωσιλογισμού, αλλά η ΝΔ είναι δυνατόν να χειροκροτεί τέτοιου είδους στάσεις και απόψεις;».

Δείτε το βίντεο: