Ο διπολικός Άρης Πορτοσάλτε

Εκτός από το σταθερό σύμπτωμα του ακραίου νεοφιλελευθερισμού τις τελευταίες μέρες ο Άρης Πορτοσάλτε εμφανίζει και συμπεριφορές που θυμίζουν συμπτώματα διπολικής διαταραχής. Ενώ πέντε χρόνια νωρίτερα ασκούσε κριτική δημόσια στην πλευρά Παπαντωνίου, σήμερα μετά την προφυλάκιση του ζεύγους, ο Άρης Πορτοσάλτε κάνει στροφή 180 μοιρών κι επικεντρώνεται στο να στρέψει τα βέλη του στον Παύλο Πολάκη. 

Πορτοσάλτε

Ήταν το 2013 όπου ο Άρης Πορτοσάλτε, ασκούσε κριτική στην υπόθεση Παπαντωνίου και σχολίαζε μέσω twitter «αυτό που η κ. Παπαντωνίου δεν ενημέρωσε τον Γιάννο για τα εκατομμύρια που είχε καταθέσει στην τράπεζα, μεγάλο οικογενειακό δράμα». 

Πέντε χρόνια αργότερα, μετά την προφυλάκιση του ζεύγους, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αλλάζει πλήρως ρητορική υιοθετώντας μάλιστα την ίδια ρητορική με το Γιάννο περί της αδικίας που υφίσταται και του «δόγματος Πολάκη» το οποίο πληρώνει, γράφοντας: «να’ ναι καλά ο σύντροφος Πολάκης, με την ομιλία του στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ, περιέγραψε το δόγμα και το σχέδιο Τσίπρα για νίκη στις εκλογές! Όχι τίποτε άλλο αλλά θα πρέπει να του πιστωθεί η επιτυχία μετά την αποκάλυψη που έκανε».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ομιλία του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το κόμμα θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν η Δικαιοσύνη επιταχύνει τις διαδικασίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων και «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές. Παράλληλα ζήτησε να μην δίνεται αναβολή σε προανάκριση για υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος και επισήμανε ότι «πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη».

Τα συγκεκριμένα επιχειρήματα διαστρεβλώθηκαν πλήρως από αντιπολίτευση, μερίδα των ΜΜΕ και τον ίδιο τον Γιάννο Παπαντωνίου ο οποίος σχολίασε την απόφαση της δικαιοσύνης «βλέποντας» πολιτική σκοπιμότητα εις βάρος του και δηλώνοντας ότι «η εργαλειοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη δημοκρατία. Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά».

Κι όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη ρητορική καθόλου εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί ότι αποτέλεσε πεδίο δόξης λαμπρό για τον Άρη ώστε να εκφράσει τα συμπτώματα της διαταραχής του. 

Δείτε παρακάτω τις δύο χαρακτηριστικές αναρτήσεις του Άρη Πορτοσάλτε

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

InCollage 20240424 163106834

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για τις συνθήκες νοσηλείες του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου αλλά και…