Ο δήμος Θήρας πλήρωσε 34.000 ευρώ για τη φιέστα Μητσοτάκη

5.000 ευρώ για αναμνηστικά δώρα;

mitsotakis santorini

Τον λογαριασμό της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Σαντορίνη πλήρωσε με το παραπάνω ο δήμος Θήρας, εγκρίνοντας δαπάνες ύψους 34.000 ευρώ για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και τη φιλοξενία των επισήμων τους οποίους έφερε μαζί του στο νησί ο πρωθυπουργός.

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, η αντιδήμαρχος του Δήμου Θήρας, Σ. Κίτσου, ενέκρινε δαπάνες ύψους 34.000 ευρώ για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη και των Υπουργών του.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Δήμος Θήρας διέθεσε 5.000 ευρώ για διαμονή, 3.500 ευρώ για γεύμα σε επισήμους, 2.000 σε κρασιά, 5.000 ευρώ για αναμνηστικά δώρα.

Το έγγραφο της Διαύγειας με ΑΔΑ: Ψ7ΑΘΩΡΝ-ΦΥ2, αναφέρει ότι ο Δήμος Θήρας με απόφαση της Αντιδημάρχου στις 10 Ιουνίου ενέκρινε τις δαπάνες και τη διάθεση πιστώσεων συνολικού ύψους 34.000 ευρώ για τη «Διοργάνωση εκδήλωσης προς τιμήν του Πρωθυπουργού της Χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα βρίσκεται στη Σαντορίνη το Σάββατο 13-06-2020″.

Οι δαπάνες που περιγράφονται αναλυτικά στο σχετικό έγγραφο είναι οι εξής:

– 15.000 ευρώ για την εκδήλωση “τύπωση προσκλήσεων και αποστολή τους, τη διοργάνωση της εκδήλωσης υποδοχής, τη διοργάνωση της συνάντησης του Πρωθυπουργού με φορείς του νησιού, την οργάνωση συνέντευξης τύπου με ΜΜΕ Ελλάδας και εξωτερικού, κ.ά.”

– 2.000 ευρώ “για την παράθεση μπουφέ με την προμήθεια γλυκών και αναψυκτικών(γλυκά, ξηροί καρποί, αναψυκτικά, ποτά)”

– 3.500 ευρώ για “δαπάνη για την παράθεση γεύματος στους επισήμους μετά το πέρας της εκδήλωσης”

– 2.000 ευρώ για “δαπάνη αγοράς κρασιών για τους επισήμους”

– 1.500 ευρώ για “δαπάνη ενοικίασης αυτοκινήτων για τη συνοδεία του Πρωθυπουργού, των Υπουργών και της Κυβερνητικής αποστολής”

– 5.000 ευρώ για “δαπάνη κάλυψης εξόδων διαμονής

– 5.000 ευρώ για “δαπάνη αγοράς αναμνηστικών δώρων που θα προσφερθούν στον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς της Κυβέρνησης”

Δείτε το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια:

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.