Newsroom

Newsroom

Ο… Δημήτρης Μητσοτάκης τρολάρει τον συνονόματό του – Βοστόνη, όπως λέμε… Πατήσια

Δε σταματάει το τρολάρισμα ο... Μητσοτάκης

5031304

Συνέχεια στο ανελέητο τρολάρισμα έδωσε ο τραγουδιστής Δημήτρης Μητσοτάκης προς τον συνεπώνυμό του πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτή τη φορά με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ προκειμένου να «τακτοποιήσει» την κόρη του που ξεκινάει φέτος τη φοίτησή της εκεί.

Ο πρωθυπουργός βρήκε ευκαιρία για μια ακόμη «απόδραση» από τη βαρετή πραγματικότητα της ηγεσίας μιας ολόκληρης χώρας, δεχόμενος σφοδρή κριτική για την επιλογή του να κάνει διακοπές σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο.

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης, δεν άφησε την ευκαιρία να πέσει κάτω. Σε ανάρτησή του στο twitter, τρολλάρει τον πρωθυπουργό γράφοντας:

«Θα λείψω το Σάββατο, θα πάω Κάτω Πατήσια να εγκαταστήσω στην κόρη μου έναν ανεμιστήρα».

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε στο briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, «ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί σήμερα για τις Η.Π.Α. Το ταξίδι του έχει αποκλειστικά ιδιωτικό χαρακτήρα. Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Η.Π.Α. για να εγκαταστήσει την κόρη του, που ξεκινά τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο και θα βρίσκεται πίσω στα καθήκοντά του την Δευτέρα». Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, το επίμαχο πανεπιστήμιο στο οποίο θα φοιτήσει η κόρη του πρωθυπουργού είναι το πανεπιστήμιο του Yale.