Ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ καταγγέλλει καθυστερήσεις και διαρροές: «Δεν κάνουν τη δουλειά τους οι Αρχές»

Λίγο πριν την παραίτηση βρίσκεται ο δικηγόρος Αντώνιος Ζαπάντης, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κηδεμόνα του Όλιβερ, του χάσκι που πέθανε στην Αράχωβα.

Αράχωβα 3 1

Οι καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης στην υπόθεση του Όλιβερ προκαλούν προβληματισμό και αγανάκτηση όχι μόνο στην πλευρά του κηδεμόνα του χάσκι, αλλά και στην κοινή γνώμη.

Χαρακτηριστικό της αγανάκτησης είναι η ανάρτηση του ενός εκ τω δυο δικηγόρων του κηδεμόνα του Όλιβερ, Αντώνη Ζαπάντη ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν από την παραίτησή του από την πολύκροτη υπόθεση, η οποία απασχολεί εδώ και εβδομάδες το πανελλήνιο.

 

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δικηγόρος κατηγόρησε τις Αρχές για καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για διαρροή της πραγματογνωμοσύνης και της δικογραφίας από τις Αρχές.

«Η αστυνομία έχει πληροφορίες συγκεκριμένες, αλλά σφυρίζει αδιάφορα και τις δίνει σε δημοσιογράφους, με όποια αλισβερίσια τυχόν έχουν. Απόδειξη τούτου η διαρροή της πραγματογνωμοσύνης την 21-12-2023 το βράδυ. Παραπονεθήκαμε με τη συνάδελφο στον Υφυπουργό και μας διαβεβαίωσε ότι θα βρεθεί αυτός που έκανε τη διαρροή», αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που έχουμε καταθέσει ήδη στο Ανθρωποκτονιών δύο φορές. Την πρώτη φορά που επισκεφτήκαμε το Ανθρωποκτονιών μας ανέφεραν ότι απλά χρειάζονταν κάτι για να πιαστούν και να κάνουν έρευνα. Μετά όταν ξαναεπισκεφτήκαμε το Ανθρωποκτονιών μας είπαν ότι θέλουν έναν αυτόπτη μάρτυρα», είπε ο κος Ζαπάντης στο  MEGA.

 

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…